Perşembe, Aralık 23, 2010

Foça Belediyespor uzatmada güldü



ÇİNE MADRANSPOR: 0 FOÇA BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig ( BAL ) 8. Grup’ta 16 puanla 4.sırada bulunan ve son dört maçından 3 galibiyet,1 beraberlik ile 10 puan toplayarak zirveye doğru emin adımlarla ilerleyen Foça Belediyespor deplasmanda konuk olduğu,15 puan ile 5.sırada bulunan Çine Madranspor'u 90+3'te Eser Kasal'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 yenerek zirve yolunda zor bir engeli daha aştı.
Karşılaşmanın sonrasında Çine Madransporlu taraftarların hakem triosuna tepki göstererek sahaya yabancı maddeler atmasıyla başlayan istenmeyen olaylar saha dışında da sürdü. Çine Madransporlu taraftarların attığı yabancı cisimlerle Foça Belediyesporlu futbolcuları taşıyan otobüsün camları kırılırken, taraftarları taşıyan otobüs de hasar gördü.


Konuk ekibin otobüsü taşlandı
Foça Belediye ve Foça Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ, "Polise rağmen 15-20 kişilik bir grubun taşlı saldırısına uğradık.Yaralımız yoktu, ancak bu şartlarda Çine'den yola çıkmamız sağlıklı değildi. Olayların büyümemesi için bu riski göze alarak Foça'ya döndük. Futbolu böyle çirkinliklere alet edenleri kınıyoruz" dedi.


STAT: Çine Yüksel Yalova
HAKEMLER: Hakan Kabak **, Kasım Mutlu **, Kemal Elmas **
ÇİNE MADRANSPOR: Gökçin ***, Muhittin **, Yasin ***, İsmail ***, Sercan ***, Mehmet Ali **, Hüseyin ** ( 75 Mustafa * ), Savaş ***,İbrahim Seçer ** ( 46 Tayfun ** ), Emin ** ( 61 İbrahim Özder ** ), Ahmet **,
FOÇA BELEDİYESPOR: Güney ***, Engin ***, Ömer ***, Esen ***, Eser Kasal ***, Ahmet ***, Oğulcan *** ( 56 Erol *** ), Eser Erdağı *** ( 66 Eşref ** ), Hikmet ***, Vural *** ( 76 Akın * ), Batuhan ***
 GOL: Dk.90+3 Eser Kasal
SARI KARTLAR: Muhittin, Tayfun, Mehmet Ali  ( Çine Madranspor ), Eser Erdağı, Hikmet


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.