Perşembe, Aralık 30, 2010

Fenerköyspor'un gecesine büyük ilgi



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta sezonun bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan etme başarısı gösteren Silivri Temsilcisi Fenerköyspor, kulübe gelir amaçlı düzenlenen şampiyonluk gecesinde, Mega Saray'ı tıka basa doldurdu. Gecenin erken saatlerde başlaması ve geç saatlere kadar devam etmesi, misafirleri eğlencenin doruğuna kadar ulaştırdı. Spor, siyaset ve iş dünyasının ünlülerinin yer aldığı geceye Silivrispor Kulübü Yönetimi ve Alibeyspor Kulübü Yönetiminin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Gecenin sunuculuğunu Dilek Altınkeser üstlendi ve gece boyunca mikrofonu elinden bırakmayarak gecenin mükemmel geçmesi için büyük çaba gösterdi. 


Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren ve Yönetim Kurulu arkadaşlarının ev sahipliği yaptığı Fenerköyspor Dayanışma ve Yardımlaşma Yemeği’ne; Silivri İlçe Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu arkadaşları, Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir,  Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir, Mal Müdürü Hadi İlmen, İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven, İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş, Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Alipaşaspor 2.Başkanı İsmail Güner, Akörenspor Kulüp Başkanı Mustafa Gül, Silivri Veteranlar Futbol takımı oyuncuları, Mahalle ve Köy Muhtarları, Silivri Veteranlar Futbol takımı oyuncularının yanı sıra çok sayıda seçkin davetli ve ilçe protokolü katılarak spor adına birlik ve beraberlik rüzgârı estirdiler. 


Katkı sunanlar plaketle ödüllendirildi
Gecede kulübe bugüne kadar vermiş olduğu hizmet, katkı ve desteklerden dolayı plaket töreni düzenlendi. Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir, Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıooğlu, Konyasporlu Emrah Eren, Silivri AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci, Silivri MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş,  Hayat Hastaneleri Yönetim Kuruluna teşekkür plaketleri takdim edildi. 




Gecede Fenerköyspor Yönetimi, basın mensuplarını da unutulmayarak plaketlerle ödüllendirildi. Bu güzel gecede bir arada yer alan bölge gazetecilerinin birbirleriyle iyi diyaloglar halinde olmaları herkesi memnun etti. Bu memnuniyetin ardından Plaketler sahiplerine verildi. Amatör Futbola katkılarından dolayı plaket alan basın mensupları şöyle sıralandı: İstanbul Yeni Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Keskin, Spor Gazetesi Spor Müdürü Hakan Songur, Hürhaber Gazetesi Spor Müdürü Engin Akın, Değişim Spor Müdürü Cihat Erten, Haber Manşet Gazetesi Spor Müdürü İskender Kordu. 


Milli takım forması Birliğe gitti
Gecede kulüp yararına düzenlenen açık arttırmada Türkiye Milli Takım Kaptanı Emre’nin forması görücüye çıktı. Bu güzel formayı alabilmek için davetliler kıyasıya yarıştı. Bu formayı alabilme adına iyi bir mücadele örneği gösteren davetliler, bu anlamda kulübün kasasını doldurmuş oldular. Açık arttırma sonunda Milli takım Forması, Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu'na kaldı. Balcıoğlu, bu güzel formayı birlik binasının en güzel yerine asarak bu güzel geceyi hatırlayacaklarını söyledi.


Yardımlar yüzleri güldürdü
Fenerköyspor’un dayanışma gecesinden iyi bir gelir elde edildiği gecenin sonunda anons edilerek bilgilendirildi. Kulüp Başkanı Muharrem Eren kulüp olarak zor şartlar altında mücadele ettiklerini, kendi imkânlarıyla buralara kadar geldiklerini söyledi. Eren, gecelerine katılarak kendilerine destek veren tüm davetlilerin isimlerini okuyarak o kişileri onura etti. Eren,  bu güzelliklerin devam etmesi adına herkesin camialarının yanında olmasını istedi.


Sahne mükemmeldi
Gecede sahne alan Ceren ve Kadem muhteşem performansıyla konukları mest etti. Yaklaşık olarak 6 saat sahnede kalan Ceren ve Kadem zaman zaman gelen istekleri de kırmayarak gecenin başından sonuna kadar muhteşem ses ve yorumlarıyla davetlilere hoş dakikalar yaşattılar. Fenerköyspor yönetiminden ücret almadıkları söylenen Ceren ve Kadem’e bu jestlerinden dolayı da Fenerköyspor yönetimin oldukça duygulandığı ve gecenin ardından da bu ikiliye teşekkür ederek katkılarının devam etmesini dilediler.


Işıklar, gecede yine gözdeydi
Gecede konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri'de federe olarak faaliyet gösteren 9 kulübe gerekli imkan ve kaynakları yarattıklarını, diğer kulüpler için de aynı şekilde hareket ederek kulüplerin ayaklarının üzerinde durmalarını sağlayacaklarını söyledi. Işıklar gecede şu cümlelerini sarf etti, “Aslında amatör spor kulüplerimiz daha fazlalarına layıklar. Yaklaşık olarak 5 bin gencimize spor yaptıran amatör spor kulüplerine destek olmak bizlere görevdir. Her anlamda kulüplerimizin emrindeyiz” dedi. 


Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol da yaptığı konuşmada Fenerköyspor'un göstermiş olduğu üstün başarıyı her anlamda alkışladığını söyledi. Demirkol, “Bu başarı sıradan bir başarı değildir. Bu yürek işidir. Fenerköyspor camiasını da böyle bir başarının altına imza attığı için yürekten kutluyorum. Bu başarı burası ile sınırlı kalmamalı. Bir üst lige çıkana kadar pes edilmemeli. Bizler her zaman başarılı olanları ödüllendirmiş, başarıya yelken açmak isteyen diğer kulüplerimize de bu anlayışla itici güç olmuşuzdur. İnşallah bu güzelliklerin daha fazlasını görürüz” dedi. İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakoç, Muharrem Eren'in hem Fenerköy için hem de Silivri futbolu için önemli bir değer olduğunu, futbola olan katkısının ise ortada olduğunu söyledi.


Köy takımının başarısı onur verici
İlçe Kaymakamı Mesut Demirkol konuşmalarına Belediye Başkanı Işıklar’ın konuşmasına övgüler yağdırarak başlarken; “Belediye Başkanımız on dakika konuştu, ortalığı kasıp kavurdu” derken sözlerine şöyle devam etti; “Değerli konuklar, Fenerköyspor’un başarısını gönül birliği ile yürekten kutluyorum. Biz şimdi politikacı olmadığımızı mütevazı konuşmamızla teyit ettireceğiz. Böylesine seçkin ve nezih topluluk önünde belediye başkanımız çok güzel bir konuşma yaptı kendisini tebrik ediyorum. Düşüncelerine yürekten katılıyorum. 35 yıllık meslek hayatımda ilk kez bir köy takımının, böylesine güzel, güçlü ve amatör kümeye yakışır başarılarını alkışlıyor ve onların gururunu yaşıyoruz. Onları yürekten kutluyorum, bu başarı takdire değer bir başarıdır, sıradan bir başarı değildir. Değerli Eren kardeşim ailesi ile tüm ekibi ile eşinden torununa, evlatlarından tüm akrabalarına kadar gönlünü ortaya koymuş, yeri geldiğinde cebinden parasını vermiş, mesaisini vermiş. Her şeyden önce onun yönetim kurulu arkadaşlarını, köylü vatandaşlarını yürekten kutluyorum. Yönetici olmadan lider olmadan elbette ki gelecek başarıları beklemek mümkün olmayacaktır. Camiayı camia yapan özellikleri oluşturdu ki bugünlere bizleri getirdi. Ne kadar güzel sözler sarf etmeye çalışsak da az olduğuna inanıyorum. Tüm gençlerimizle birlikte Fenerköyspor camiasını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Daha nice başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Değerli konuklar, sizlerde bu güzel kardeşlerimize cebinizle gönlünüzle bu güzel geceye katılımlarınız ile onlara güç veriyorsunuz. Bu birlik ve beraberlik adına hepinizi kutluyorum” dedi.  


BAL Ligi uzak değil
Fenerköyspor Kulüp  Başkanı Muharrem Eren, yıllık bütçelerinin 450 bin olduğunu, bunun da büyük bir kısmını kendi imkanlarıyla karşıladıklarını belirterek ödemelerde zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olduğunu, bu doğrultuda çalıştıklarını ifade eden Eren, “Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için mücadele ediyoruz. İnşallah Bölgesel Amatör Lig’e de çıkacağız. Hiçbir zaman Fenerköyspor'u Silivrispor'la kıyaslamadık. Silivrispor her anlamda ilçenin büyüğüdür. Silivrispor'un da sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağına inanıyoruz. Buraya gelen rakiplerimizi Silivri'de en iyi şekilde ağırlıyoruz. Deplasmanlara gittiğimizde de aynı şekilde ağırlanıyoruz. Kısacası ne ekerseniz onu biçiyorsunuz. Bizler haddimizi bilerek mücadele ediyoruz. Asla kendimizi dev aynasında görmüyoruz. Bugün Silivri’de en başarılı takım liglerin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden tabi ki Fenerköyspor’dun. Bizler başarıya nasıl seviniyorsak, başarısızlığa da üzülmesini biliriz. Saygı sevgi çerçevesinde birlikteliğin sağlanmasını istiyoruz. Bu vesileyle Süper Amatör lige yükselme başarısı gösteren Ortaköyspor’u da kutluyor, bu ligde başarılı olmalarını temini ediyorum, inşallah hedeflerine ulaşırlar” dedi.


Eren: Mutluyuz gururluyuz
Bitime beş hafta kala Bölgesel Lig Play-Off’larına katılmayı garantileyen rekortmen Fenerköysporlu oyuncular sahneye alkışlarla alınırken, kupa futbolculara verilmek üzere Kaymakam Demirkol’a teslim edildi. Fenerköyspor Kulübü Başkanı Muharrem Eren; “Düzenlemiş olduğumuz bu geceye hepiniz hoş geldiniz. Bizleri onurlandırdığınız için çok mutluyuz. Her zaman yanımızda olan siz değerli konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum. İlçe Kaymakamıma ve Belediye Başkanıma katkılarından dolayı huzurlarınızda çok teşekkür ederim. Köyüm ve kulübüm adına her zaman herkesten destek almak için büyük uğraşlar verdim, vermeye de devam edeceğim. Büyük bir başarıya imza attık. Her zaman yanımda olan aileme, yönetim kurulu arkadaşlarıma, azalarıma ve herkese sonsuz teşekkürler” dedi. 


Kupayı Karakaş verdi
Fenerköyspor’un şampiyonluk kupasını liglerin bitimine dört hafta kala takdim eden TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş’tı. Karakaş, kazanılan şampiyonluğun en büyük emeğin Başkan Muharrem Eren'in eşi Mediha Eren’in olduğunu söyledi. Karakaş, bu nedenle kupayı, futbolcular ve yönetim yerine Eren'in eşi Mediha Eren'e takdim etti. Bu jest karşısında duygulanan Mediha Eren’e Silivri kaymakamı A.Mesut Demirkol’un eşi eşlik ederek kupayı birlikte havaya kaldırmanın mutluluğunu yaşadılar.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

fenerköyspor bölgede hangi kulubün gecesine katılmış ki katılmayan kulüpleri saymışsınız

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...