Çarşamba, Aralık 29, 2010

Esenler'de futbol şöleni sona erdi


Esenler’deki Hakkı Başar Spor Kompleksi’nde güzel bir organizasyon geride kaldı.

‘Takımını kur sen de katıl’  sloganı ile turnuvaya başlayan 20 takım, miniklerde 10 yıldızlarda 10 olmak üzere toplam 2 kategoride mücadele etti. Kulüp, okul ve sokaktaki çocukları kaynaştırmayı amaçlayan organizasyonda 250 sporcu mücadele etti. Minikler kategorisinde Esenler Fenerbahçe Futbol Okulu, Hakkı Başar Spor Kompleksi’ni 5-4 yenerek şampiyon oldu. Yıldızlar kategorisinde Öz Yavuz Selimspor, Kentyıldızspor’u 3-1 yenerek kupayı almaya hak kazandı. Miniklerde centilmenlik kupası  Kemalpaşa, yıldızlarda ise Esenler İlköğretim Okulu’nun oldu. Gençleri spora teşvik etmek, spor sevgisini aşılamak adına turnuvaya katılan tüm  sporculara madalyaları tesis sorumlusu Mekin Karabıyık tarafından takdim edildi.

Miniklerde şampiyon olan Esenler Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Kenan Kasım Taştan,başta İBB Spor A.Ş. olmak üzere Hakkı Başar Spor Kompleksi çalışanları ve yönetimine turnuva için teşekkür etti.

Yıldızlarda Şampiyon Esenler Öz Yavuz Selimspor Kulübü Antrenörü Ayhan Çınar böyle bir organizasyona katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, turnuvayı TRT Çocuk kanalının yayınlamasının sporcuları motive ettiğini ve sporu sevdirmek açısından büyük etkisi olduğunu söyledi. Çınar, İBB Spor AŞ’ye yapmış olduğu çalışmalardan ve sunduğu imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...