Çarşamba, Aralık 22, 2010

Erteleme maçı Sultanbeylispor'un


SULTANBEYLİSPOR: 1 OKMEYDANI FETİHSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta kar yağışı nedeniyle geçtiğimiz hafta ertelenen Sultanbeylispor Okmeydanı Fetih karşılaşması 22 Aralık Çarşamba günü Sultanbeyli’de güzel bir havada oynandı.
Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın karşılıklı atakları ile geçti fakat takımlar birbirlerine üstünlük sağlayacak ciddi bir pozisyon yakalayamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.
Sultanbeylispor’un tek golü, karşılaşmanın 60. dakikasında geldi. Ev sahibi takım sağ taraftan yaptığı atakta, Yusuf’un attığı pasa şık bir vuruş yapan Enes’in gölüyle 1-0 öne geçti. Sonraki dakikalarda da birkaç defa bariz gol pozisyonuna giren Sultanbeylisporlu futbolcular yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. 
Karşılaşmanın 75. dakikasında Okmeydanı Fetihspor’un kalecisi Sait, bir pozisyon sonrası kendi defans oyuncusu arkadaşıyla tartışmaya girince hakemden sarı kart gördü. Olay üzerine kaleci Sait maçı terk etmek istediyse de arkadaşları hocası tarafından ikna edilerek bu kararından vazgeçti.
Maçın son 10 dakikasında Okmeydanı Fetihspor, Sultanbeylispor yarı alanında ve kale önünde baskı kurmaya çalıştıysa da bir sonuç alamadı ve karşılaşma 1-0 Sultanbeylispor’un galibiyetiyle sona erdi.

Karşılaşma centilmence geçti
Maç öncesi Okmaydenı Fetihspor kulübünün futbolcu ve yöneticilerinin karşılaşma öncesi tedirginlikleri gözden kaçmadı. Yeşil-Beyazlılar’ın, ligin ilk yarısındaki karşılaşmada Okmeydanı seyircisinin sahaya taş atması ve maçın hakemleri ve Sultanbeylispor takımının teknik heyeti ve futbolcularını rencide etmesi sebebiyle Sultanbeyli’ye tedirgin olarak geldikleri ve emniyet tedbirleri istedikleri öğrenildi.Fakat, sanılanın aksine Sultanbeyli’de oldukça sakin bir karşılaşma oynandı.

Sultanbeylispor kulübü başkanı Ali Sait Çolak da maç sonrası yaptığı açıklamada, gerekli tedbirleri yönetim olarak aldıklarını, karşılaşma öncesi ve sonrası spora ve kendilerine yakışanı yaptıklarını, rakiplerini centilmence karşılayıp, karşılaşma sonrasında da centilmence uğurladıklarını belirtti.

Kaynak: Gerçek Medya



7 yorum:

Adsız dedi ki...

OKMEYDANI RAHAT OLSUN DÜŞECEK DİĞER TAKIM KARACAAHMET OLUR....

Adsız dedi ki...

Guzel ve cekismeli mac oldu ama sultanbeyli rakibine oranla daha ustun oynadi. .. SIHIRBAZ..

Adsız dedi ki...

Esenler gidiyor asagilara bu hafta maci alamazlarsa gider..

Adsız dedi ki...

Vay be koskoca Okmeydanına bak adıyla taraftarıyla böyle bi takımın bu halde olması yazık gerçekten

Adsız dedi ki...

bu hafta fena maç var.yenilen gider karacaahmet-kaynarca beraberlikte kaynarca ligde kalır.fikstürü çok iyi.bu maça gidilir.cumartesi 12:30 daymış seyir zevki yüksek olur

Adsız dedi ki...

okmeydanı duser bu grupta

Adsız dedi ki...

düşer tabi.. o taraftarLarLa fazLa bişi yapamazLar... cirkefciLer...

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...