Cumartesi, Aralık 25, 2010

Dursunbeyspor gözü şampiyonluğa dikti


Balıkesir 1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Dursunbeyspor, ligin altını üstüne getirmeye devam ediyor. Art arda aldığı 3 mağlubiyetten sonra tekrar çıkışa gecen Dursunbeyspor son maçını 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanmadını bildi ve lider Özel İdarespor’la arasındaki farkı ikiye indirdi.

Dursunbeyspor’da takıma bu sezon katılan genç oyuncuların performansın dikkat çekiyoe. Geçen sezon Sultanbeylispor’un kalesini koruyan Uğur Keskin, üniversite eğitimi için gittiği Balıkesir’de, Dursunbeyspor forması altında aktif futbol hayatını devam ettiriyor.

Ligde şuanda ikinci sırada bulunan ve attığı 23 gole karşın 10 gol yiyen Dursunbeyspor en çok gol atan ve en az gol yiyen ekiplerden.

Yerel Futbol Sitesi
Fotoğraflar: www.dursunbeysk.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

helal olsun kardeşim.. sultanbeylide kaleyi senden almam zordu. =) neydi o günler şanpiyonlugumuz.. başarıLarınızın dewamını dilerim. allaha emanet oL.. vural ekşi/sultanbeylispor.

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...