Perşembe, Aralık 30, 2010

Balcıoğlu'ndan İSTFİT'e tepki



Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu yaptığı açıklamada TFF İstanbul İl Başkanlığını taraflı bir tutum içinde Silivri’nin lisanslarını kabul etmediği için kınadığını açıkladı.


Başlayacak olan kategorilerin lisanslarını yaptırmak isteyen Silivri kulüplerinin lisanslarının kabul edilmediğini belirten Birlik Başkanı Bora Balcıoğlu kurum içinde Silivri düşmanlığının tekrar hortladığını belirtti. Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu yaptığı açıklamada; şunlara söyledi:


“Göreve geldiğimizde tüm kulüplerimize verdiğimiz sözler vardı. Bu sözler neticesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Burada bir çiftte standardı belirtmek istiyorum. Silivri olarak kulüplerimiz bilinçli olarak mağdur edilmekte. Bu konulara da artık sessiz kalmayacağımızı belirtmek isterim. Göreve geldiğimiz günlerde yönetimdeki arkadaşlarım ile birlikte TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu’nu ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde kendilerine TFF İstanbul ile Silivri arasındaki mesafenin uzunluğundan bahsederek, görevlendireceğimiz arkadaşlarımızın lisans işlemlerinin yapılması için yardımcı olmasını istedik. Bu talebimiz Yemen Ekşioğlu tarafından olumlu karşılandı ve bizden tüm kulüplerimizin işlemlerinin yapılabilmesi için bizim görevlendireceğimiz isimlere yönetim kurulu kararı ile yetki vermemizi istediler. Biz de ilk yönetim kurulu toplantımızda üç ismi TFF’deki işlemlerin yapılabilmesi için yetkimizi verdik. Aldığımız bu kararı da TFF İl Başkanlığı'na gönderdik. Bizden ne istedilerse yaptık. Fakat gelinen noktada görüyoruz ki hiçbir işlemimiz gerçekleştirilmiyor. Görevleri amatör futbola hizmet olan isimler sanırım yapması gereken işleri unutmuş olacaklar. Bizler amatör camialarız, kulüplerimize hizmet için varız. İşleri amatör kulüplere hizmet olanları da göreve davet edip verdikleri sözleri unutmamalarını istiyoruz. Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımıza Silivri’den geliyorsanız işiniz olmaz diyebilmek büyük bir cesaret işidir. Silivri ve kulüplerini hafife alıp oyun oynamak kimsenin haddine düşmez. Herkes işini yapacak.”

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bu arkadaş direk yemen ekşioğluna ve tff il başkanlığına savaş açmış postasını da koymuş.U dönüşü yapmaz daha da ilerletir savaşını.Bu korkak cesaretsiz haddini bilecek vs vs büyük ithamlar.

Adsız dedi ki...

söylediklerinde çok haklı. silivriye karşı federasyonun bi garezi var. verdiği hakemler ve davranışlar zaten bunun kanıtı. silivrispora karşıda deplasmanda saat 10.45 e maç veriliyo. diğer grup maçlarıda saat 14.15 de bunun sebebini niye açıklamadılar ?? silivriye şimdiye kadar hangi takım saat 10.45 de deplasmana gelmiş ? ayıp ayıp hiç bir takıma mesafe koymaya hakları yok işinizi yapamıyosanız bırakıcaksınız federasyon yetkilileri !

Adsız dedi ki...

BU YEMEN EKSIOGLUNUN YARDIMCISI SILIVRILI OLAN YETKIN KARAKAS DEGILMI NIYE EZDIRIYOR SILIVRI TAKIMLARINI

zühtü dedi ki...

buralarda böyle konuşuyorlar toplantılarda ve ya kura cekimlerinde gelip Yemen Ekşioğlu nun yüzüne konuşsalarya

Adsız dedi ki...

futbol böyle nasıl gelişecek ne demek lisanslara yetki belgesi vereceksiniz hangi kulup yetki belgesi vermiş lisans için merak ediyorum daha önceki kulupler birliğinin ne yetkisi varmış onlardan yetkibelgesimi istenmiş silivride kulup sayısı 23 tane bunların suçu ne şimdi kulupler nasıl gidip gelecek federasyona lisans için maçlarda başlayacak hafta sonu bunların suçu ne silivrinin adını kulllanmasınlar siliivri tff temsilciliği ne oldu oradaki arkadaş seyyar tff silivri temsilcisimi yerel basında ne sıfatla ödül veriyor silivride görevliyse olaylara el atsın ozaman yazık böyle işlere tff il temsilcisin yardımcısı ne yüzle silivriden destek isteyecek merak ediyorum

Adsız dedi ki...

futbol oynanmasın spor yapılmasın o zaman

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.