Salı, Aralık 28, 2010

Ataşehir İdman Yurdu Şile'yi rahat geçti..

ATAŞEHİR İDMANYURDU : 5  ŞİLESPOR: 1

İstanbul 1.Amatör Küme 14.Grup'ta Ataşehir İdmanyurdu ile Şilespor karşılaştı. Ataşehir İdmanyurdu rakibini 5-1 yenerek 31 puanla Çavuşoğluspor'un hemen arkasından zirve takibini sürdürdü.

Ataşehir İdmanyurdu maçın başlama düdüğüyle birlikikte Şilespor kalesini  abluka altına aldı. 15.dakikada Dursun Ali ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra Şile savunması hatalar yapmaya başladı.

Dakikalar 24'ü gösterirken Dursun Ali Ataşehir İdmanyurdu'nu 2-0 öne geçirdi.

Skor 2-0 olunca artık iyice rahatlayan Ataşehir temsilcisi çok rahat pozisyonlar yakalamaya başladı.

38.dakikada sahneye yine golcü Dursun Ali çıktı ve skoru 3-0 getirdi.

ilk yarıyı 3-0 Ataşehir İdmanyurdu'nun üstünlüğü ile geride kaldı.
Maçın ikinci yarısının başlamasıyla birlikte yine atak olan takım Atasehir İdmanyurduy'du ve 65.dakikada Dursun Ali takımının ve kendisinin 4.'cü golünü attı ve takımını iyice rahatlattı 4-0.

Golden sonra Şile geliştirdigi atakta 70.dakikada ceza sahası dışından vurduğu şutta topta kaleci Bayram'ın üstünden gol oldu 4-1.

Maçın herkes böyle bitmesini beklerken 87.dakikada Murat sağdan aldığı topla kaleciyi geçerek boş kaleye topu yuvarladı 5-1.

Atasehir İdmanyurdu saysısız gol pozisyonu buldu fakat sadece beşini değerlendirebildi.Grupbun diğer maçlarında ise Anafen Koleji ile Soğanlık 1-1 berabere kalırken,Sarıgazi ise Yamanspor'u  4-1 yendi.

En dikkat çekici olanıda 1 maçta 3 farktan başka fark yemeyen Demirspor'un maçıydı rakibi Çavuşoğlun'dan 14 tane gol yiyip 14-0 yenilmesiydı.

HABER VE FOTO: BARIŞ AKYILDIZ

5 yorum:

Adsız dedi ki...

demir sporun macının nasıl bu
sonucla bittigini araştırmak lazım
bir sezon da yedigi golü bir macta
yemek nasıl oluyor

Adsız dedi ki...

Siz niye takımı eleştiriyorsunuz ki. Yine hakemlere yüklenin. Ben söyledim yine söylemeye devam edeceğim son haftalar yaklaştıkça bu sonuçlar çok normal karşılanacak. daha 2 hafta önce Ataşehir İ.Y. ile 2-2 berabere kalan takım nasıl olurda 14-0 gibi bir skorla yenilir anlamak mümkün değil.

futbolsever dedi ki...

devlet demir yollarının yani devletin takımı olan bizlerin parasıyla bi bütçe ayrılan bi takım nasıl olurda diger kulupleri bırbırıne duserecek sonucalra ımza atarak şike yapar bunu futbol federesyonunca arıstılmasını başbakanlıga devlete baglı olan bırımlerın amator takımların lıglere katılammaısını onlara ayrılan butceyi mevcut amator takımlara dagııtlmasını ıstıyoruz ve demırsporun acil olarak liglerden ihrac edılmesını tüm kalbımle temennı edıyorum

anafen dedi ki...

bu haftada gelsin bize atsın çavuşoglu 14 tane şampiyon anafen

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR NEYİ PAYLAŞAMIYORUZ MUTLAKA ÇIKACAĞIZ SÜPERE BU HAFTA ÇAVUŞ TAKILACAK BİZİM ONLARA GÖRE DAHA ZAYIF TAKIMLARLA MAÇIMIZ VAR AYRICA BEN MAÇI İZLEDİM EĞER ŞİLE KALECİSİ 5 GOL YEMESİNE RAĞMEN ÇOK KRİTİK KURTARIŞLAR YAPMASAYDI BİZDE 13-14 GOL ATARDIK.AMA OLSUN SONUÇTA SÜPERE BİZ ÇIKACAĞIZ.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...