Salı, Aralık 21, 2010

Albayrak, Dikilitaş'tan bir puan çıkardı


DİKİLİTAŞSPOR: 1 ALBAYRAKSPOR: 1
Beşiktaş Çilekli Stadı’nda oynanan maçta baskılı ekip beklendiği gibi ilk dakikalarda Dikilitaş’tı. Kırmızı-Beyazlı ekip ayağa yaptığı paslarla ve çabuk hücuma çıkışlarıyla etkili oldu. Dikilitaş’ın kazandığı korner vuruşunda 2 oyuncu arasında tartışma çıktı, hakem 2 oyuncuya uyarıda bulunurken Beşiktaş temsilcisi korneri kullandı. Topa arka direkte dokunan oyuncu durumu 1-0 yaptı. Golden sonra Albayrak ekibi, hakeme uzun süre korner düdüğü çalmadan oyun başlanıldığı itirazında bulundu, fakat karar değişmedi. İlk yarı 1-o sonuçlandı.

Dikilitaş 10 kişi kaldı 
İkinci yarı çift forvetle oyuna başlayan Albayrak aradığı golü K.Adem'le buldu ve durumu 1-1e getirdi. Bu golden sonra maç 2 taraf için de ortada geçmeye başladı. Son 10 dakika kala Dikilitaş kaptanı hakeme itirazdan kırmızı kart gördü ve Kırmızı-Beyazlılar 10 kişi kaldı.
Kırmızı karttan sonra Dikilitaş galibiyet için bastırdı, önemli pozisyonlar bulsa da gol yapamadı, Albayrak ise kontrataklarla tehlike yarattı fakat bir türlü son vuruşu yapamadı ve sonuçta Dikilitaş ve Albayrak 1’er puana razı olmak zorunda kaldı.

Karşılaşma sonrası gerginlik 
Maçtan sonra takımlar soyunma odalarına giderken birkaç oyuncu arasında tartışma yaşandı. Dikilitaş taraftarlarının dahil olmasıyla olay büyüdü fakat araya girenler sayesinde önemli bir şey olmadan taraftarlar dağıtıldı. Ancak Beşiktaş Çilekli Sahası’nda hiçbir güvenlik görevlisinin olmaması düşündürücüydü.

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

İbrahim ÇELİK dedi ki...

Albayraksporu deplasmanda Dikilitaşla berabere kalmasından dolayı kutluyorum.Albayrak birinci devre 10 maçta 10 puan almıştı.İkinci yarı 6 maç oynanmasına rağmen 11 puan almış durumda.Şu anda toplam 21 puanları var.Yani Albayrakspor ikinci yarı ilk yarıya göre daha iyi mücadele ederek ligi iyi bir yerde tamamlayacaktır.Bütün Albayrak camiasını kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.