Cuma, Kasım 26, 2010

Tepecikspor, Kayapınar sınavına hazır



3. ligde mücadele eden Tepecikspor, deplasmanda oynayacağı Kayapınar Belediyespor maçı için bugün (cumartesi) Diyarbakır’a uçacak. Bu zorlu maç için hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, bu akşam kampa girerek maç saatini beklemeye çekilecek. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olarak gösterilen yeşil-beyazlılar, Diyarbakır deplasmanından üç puanla dönüp son dört maçından üçer puanla ayrılmanın keyfini sürmek istiyor. Ligde her maçın zorlu geçeceğini söyleyen Teknik Direktör Alaattin Çiçek, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçının da bunlardan biri olduğunu söyledi. Rakiplerin durumlarının kendilerini pek ilgilendirmediğini söyleyen Çiçek, sadece üç puana konsantre olmaları gerektiğini söyledi.



Eyüboğlu; Üç Puan için gidiyoruz
Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Diyarbakır’a üç puan için gideceklerini söyledi. Takım olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Eyüboğlu, bu maçın önemine değindi. Eyüboğlu şunları söyledi, “Ligde zor veya kolay rakip yok. Tüm takımlar bir birine denk güçtedir. Alttaki takımlar da, üsteki takımlar da orta sırada yer alan takımlarda bir birlerine eşit şartlarda mücadele veriyorlar. Ligde kolay maç olmadığını hocamız her defasında oyunculara aktarıyor ve bunu söylemeye de devam ediyor. Her maç burada final niteliği taşımaktadır. Bizim için Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçı, Nifüferspor ile oynadığımız ve 2-0 kazandığımız maçla eş değerdir. Hiçbir rakibi gözümüzde dağ yapıp, hiçbir rakibi de küçültmek istemiyoruz. Biz sahaya çıkıp elimizden geleni yapıp, futbol oyun kuralları içerisinde kazanmak için saha içinde oyunsal anlamda elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımız form grafikleri her geçen hafta biraz daha üst seviyelere geliyor. Zirvenin en büyük adaylarından olan Büyükçekmece Tepecikspor’un lig sonunda mutlu sona ulaşacağına inancımız tamdır. İnşallah bu temennimiz yerine gelir üçüncü kez 2. lige çıkmanın sevincini yaşarız” dedi.



Adem, iddialı konuştu
Büyükçekmece Tepecikspor’un sol tarafında görev yapan ve üç haftalık aradan sonra yeniden ilk 11’de yer bulan tecrübeli isim Adem, Kayapınar maçı öncesi oldukça iddialı konuştu. Diyarbakır’dan İstanbul’a mutlu döneceklerine inandıklarını söyleyen Adem, takım olarak tek yürek olduklarını, bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi çok istiyoruz. İnşallah iyi oynar, iyi oyunu da skora yansıtarak evimize döneriz. Takım olarak tek yürek oyduk ve Kayapınar’dan şen döneceğiz” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.