Cumartesi, Kasım 27, 2010

Sultanbeyli'ye 'Çilek' tadında üç puan

DİKİLİTAŞ: 1 SULTANBEYLİ: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta Sultanbeylispor, Çilekli Stadı'nda oynanan ve ilk yarısını geride kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste bulduğu gollerle Dikilitaşspor'u 2-1 mağlup etti.Beşiktaş temsilcisinde Mustafa Erbaş 78.dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.


Zaman zaman şiddetli rüzgarın etkili olduğu, iki ekibinde oyun kurmakta zorlandığı karşılaşmada Dikilitaşspor ilk yarıda rakip kalede daha fazla gözüken ekipti.Kırmızı Beyazlılar bu anlarda Recep ile iki kez kaleyi yokladı ancak aradıkları golü devrenin bitimine doğru buldu.
44'te Beşiktaş temsilcisi sol köşegenden kazandığı korner atışını Doğan ile kullandı.Bu oyuncunun ortasında arka direkte Mustafa Erbaş uçarak vurduğu kafa ile takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü.


Karşılaşmanın ikinci yarısına Dikilitaşspor az sayıda da olsa taraftarının desteği başladı ancak bu kez rüzgar aleyhine esiyordu.İlk yarıda Kırmızı-Beyazlıların yaptığını bu kez Sultanbeylispor uyguladı ve başarılıda oldu.Mavi Beyazlılar rüzgarında etkisiyle daha atak oynayan taraftı ve nitekim üst üste bulduğu gollerle öne geçti.

70'te ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan Mavi Beyazlılar serbest vuruş kazandı.Ramazan'ın direkt kaleye gönderdiği topta kaleci Mustafa'ta hata yapınca top filelerle buluştu. 1-1
72'de Sultanbeyli temsilcisinde bu kez sahneye Fatih, kendi kulübesinin önünden kullandığı serbest vuruşta yine Mustafa'ın hatası sonucu uzak direkten topu ikinci kez filelere yolladı. 1-2

12 dakikada kızardı
Mücadelenin 78.dakikasında Dikilitaşspor'da ilk golün sahibi Mustafa Erbaş ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.Karşılaşmanın 66.dakikasında ilk sarı kartını gören Mustafa, 78.dakikada ise Fatih'e sert bir müdahalede bulununca karşılaşmanın hakemi Burak Karagülle tarafından ikinci sarı kartını gördü ve kalan 12 dakikada takımını sahada 10 kişi bıraktı.Karşılaşma genelinde ise Kırmızı Beyazlı oyuncuların agresif tavırları dikkat çekti.

STAT: Çilekli
HAKEMLER: Burak Karagülle, Deniz Hasanoğlu, Ferhat Kocataş
DİKİLİTAŞSPOR: Mustafa, Serdar, İlyas, Mustafa Erbaş, Sadık, Alicem(dk.92 Taner), Doğan(dk.64 Ali Rıfat), İsmail, Recep(dk.45 Ahmet Rafet), Orhan, Ahmet
TEKNİK DİREKTÖR: Haydar Sarısoy
SULTANBEYLİSPOR: Hamza, İsa, Mustafa(dk.84 Enes), Hacı, Hüseyin, İsmail(dk.86 Hakan), Fatih, Murat, Ramazan, Çetin, Yusuf(dk.85 Mustafa)
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Şimşit
GOLLER: Mustafa Erbaş(43) / Ramazan(70), Fatih(72)
SARI KARTLAR: Doğan, Recep, Mustafa, Orhan, Ali Rıfat / Mustafa, Hüseyin, Fatih, İsmail
KIRMIZI KART: Mustafa Erbaş(dk.78) Dikilitaşspor

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çilek stadı:D

Adsız dedi ki...

Bi şey olmaz Dikilitaş'tan biri kırmızı kart görürse hep bir maç ne olursa olsun.
2.sarı olmuş küfür etmiş etmemiş önemli değil..
Yaşasın Müjdat Yetkiner

Adsız dedi ki...

2. sarı karttan gelen kırmızı kartın cezası zaten bir maçtır.
ağzı olan konuşuyor...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...