Cuma, Kasım 26, 2010

Şemsipaşaspor'un lokali açıldı



Gaziosmanpaşa Şemsipaşaspor Kulübü lokalinin açılışı gerçekleştirdi. Şemsipaşa Mahallesi 9. Sokak'ta açılan Şemsipasaspor Kulübü lokalinin açılış kurdelasını başkan Necmettin Berber ve başkan yardımcıları birlikte kestiler.


Şemsipaşaspor kulübünün üyeleri, sporcuları ve spor severlerin katıldığı lokal açılış töreni son derece güzel bir atmosfer içinde geçti. Davete gelen misafirlere ikramlarda bulunan Şemsipaşaspor Kulübü yöneticileri, Başkan Necmettin Berber, Başkan yardımcısı Aşkın Özen ve yönetim kurulu üyeleri İsmet Hayır, Adem Özkan,Murat Sancak,Salih Özdemir,Fatih Sancaklı,Yücel Türkoğlu,Sabri Öztürk,Murat Altınışık,Necmettin Meletoğlu,Hakan Karadağlı,Bülent Aygün,Mahmut Çelebi,Kazım Alkan,Şeref Kurt davetli misafirlerle yakından ilgilendiler.


Başkan Necmettin Berber yaptığı kısa açıklamada, kulübün faliyetlerinde katkısı olan üye ve yöneticilere teşekkür ederek desteklerinin devamını diledi.


HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.