Pazartesi, Kasım 29, 2010

Sanayispor dibe demir attı.

TFF BAL 12. gruptaki Kırklareli Sanayispor, ligin 8. haftasında kendi sahasında konut ettiği Altınova Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak son sıraya demir attı. 27 Kasım Cumartesi saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya 3 puan ile tanışamayan Sanayispor galibiyet için çıktı.

Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya fazla ilgi yoktu. Altınova’dan gelen 40 kişilik grup Altınova Belediyespor’u desteklediler. Maçtan önce yağmur yağması zemini kötü bir hale getirdi. Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti. İkinci yarının başında Sanayispor Melih’in yakın dakikalarda iki sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. İkinci yarıda iki gol bulan Altınova Belediyespor 2-0 öne geçti. Maçın son dakikalarında penaltı golüyle Sanayispor farkı 1’e indirerek skoru 2-1 yaptı. Uzatma dakikalarına umutlu giren kırmızı beyazlı ekip aradığı golü bulamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrılarak Bölgesel Amatör Ligde henüz galibiyet ile tanışamadı.

Maçtan Notlar;

Ligin son sırasında galibiyet yüzü görmeyen Sanayispor kendi sahasında mutlak üç puan için sahaya çıktı. Maçtan önce şiddetli yağmur yağışı zemini olumsuz etkiledi. Ağır bir zeminde başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takımda temkinli oynadı. Temsilcimiz Sanayispor grupta 2 puan ile son sırada bulunuyordu. Acil puan ve puanlara ihtiyacı olan Sanayispor bu maçta hedef 3 puandı. Kendi sahasında vasat bir futbol sergileyen Sanayispor oyunu kendi yarı alanında kabullenip çıkmakta zorlandı. Altınova Belediyespor ise üst sıralara bir adım daha yaklaşmak için erken gol bulup rakibini çözme arayışlarına girdi. İlk yarıda gol pozisyonlarına giren Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Sanayispor daha iyi başladı. İleride Sercan, Melih ve Mesut’un baskılarıyla Sanayispor gole yaklaştı.

50. dakikada Sanayispor’dan Melih Akman topu elle alınca sarı kart gördü.

51. dakikada Altınova Belediyespor Abdurrahman’ın golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Ceza sahasının sağ tarafından rakibini çalımlayarak içeri giren Kenan topu yerden içeri çevirdi ve topu Abdurrahman ile buluşturdu. Müsait pozisyonda sert bir vuruşla topu ağlara gönderen Abdurrahman takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 4 dakika sonra Melih ikinci kez topa elle müdale edince ikinci sarı kartı görünce kırmız kartla oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

70. dakikada oyuna sonradan giren Hakan Altınova Belediyespor’un ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı.

Maçın son dakikalarında Sanayispor penaltı kazandı.

Topun başına geçen Sercan topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1 yaptı. Son dakikalara umutlu giren Sanayispor beraberlik golünü bulamayınca kendi sahasında Altınova Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.


Hakemler: Ahmet Öztürk**, Özcan Kılıçkeser***, Mükremin Uzer**

Sanayispor: Benan Altıntelli***, Ünal İpek***, Tugay Kaan Koyun**(dk 60 Alpay*), Ufuk Benzet****, Yusufcan Savaş*****, Sezer Çınar***, Mesut Tosunoğlu***( dk. 79 Regaip*), Tayfun Sabri Gümüşoğlu****, Melih Akman**, Sercan Kütmür***, Rıdvan Masyan*(dk 60 Enis Yavuzel***)

Altınova Belediyespor: Samet**, Gökhan*****, İsmail****, Aytaç*******, Erol****, İbrahim****, Kenan*******, Bahattin****, Yıldırım******(Dk 76 Cem**), Abdurrahman******, Efe*******( Dk 68 Hakan****)

Goller: Dk 51 Abdurrahman, Dk 70 Hakan (Altınova Belediyespor), Dk. 87 (Pen.) Sercan Kütmür (Sanayispor)

Sarı Kartlar: Yusufcan, Sercan ( Sanyispor), İsmail, Erol, Bahattin, Yıldırım, Abdurrahman, Hakan Sağlam (Altınova Belediyespor)

Kırımız Kart: Dk. 55 Melih Akman (Sanayispor)

Haber: www.gazetetrakya.com

Hiç yorum yok:

İFA'dan kritik galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta 27. hafta karşılaşmasında İFA Spor ile ligden düşmesi kesinleşen Kocaeli temsilcisi Yuvacıkspor Halkalı İF...