Pazartesi, Kasım 29, 2010

Köşe: Amatör futbolu konu alan bir TV dizisi


Leventspor tesislerine  turnuva maçlarımızı oynatmak üzere evden çıktığımda pazar sabahı saat 9.00 idi. Yolda telefon çaldığında, ‘sporculardan biridir’ diye açtım. Karşımda TRT 1 görevlilerinden Cem Baydur vardı. Daha sonra Güngören Doğuşspor’dan Orhan Hoca aradı ve ‘hocam gelmiyor musun burada çekim varmış’ diyerek durumu söyledi. Bende sporcularımla beraber gittiğimde orasının çekim için bir sete dönüştürüldüğünü gördüğümde ve yüze yakın görevli ve sanatkarın bizleri beklediğini anlayınca "durum nedir?" diye sordum.

Amatör futbola hizmet olarak amatör futbolun bir nebze dertlerini milyonlara duyuran amatör futbolu tekrar sokak aralarından, esnafından, halkından teşvik ve sevgi olarak birlik beraberlik seline döndürecek bir yapım ‘Yerden yüksek’ çekilecek. Benden istenilen bir günlüğüne turnuvanın iptali veya başka bir yerde devam etmesi.

Sabahın köründe meslek aşkına oraya gelen bu saygıdeğer çalışanlara ve sanatkarlara yardım olmak üzere turnuvamızı bir hafta ertelemek mecburiyetinde kaldım. Bunu amatör futbolumuza bir hizmet ve Levent Spor Kulübü’nün hoş görüsü olarak nitelendirdim. Zira kendileri benim karar vermemi bekliyorlardı. İnşallah böylesine amatörleri destekleyen yapımlar çoğalır ve bizlerin sorunları bu yollar ile çözülür. Şimdi kendisi ile konuştuğum yapımcı genç arkadaş neler söyledi, ona bakalım:

“Biz çekimlerimizde yardımcı olan Levent Spor Kulübü’ne ve sayın başkanı Mehmet Şenozan beye çok teşekkür ederiz. Bizim bu diziyi çekmemizdeki amacımız amatör futbolun ve sporun gerçeklerini bir nebze olsun milyonlarca izleyicimize yansıtabilmektir. Bütün istediğimiz çekmekte olduğumuz bu diziyi amatör futbolun dertlerini de dile getirebilmektir. Dizide 100’e yakın sanatkar ve görevli yer almaktadır. İşimiz çok zor ve sayın Mehmet Şenozan beylerin anlayışı ile yardımları ile daha başarılı olabiliriz. Dizimizde rol alan sanatçılarımızdan bazıları Altan Erkekli, Tarık Hapupçuoğlu, Hasibe Eren, Ruhi Sarı…”

Ben de Orhan Budak olarak amatör futbola bu güzel hizmette Leventspor’un katkılarından başta sevgili başkanımız Mehmet Şenozan bey olmak üzere kırmızı-siyahlı camiaya teşekkür ederim. İnşallah amatör futbolumuza katkısı olacaktır çekilen dizilerin. Başarılar arkadaşlar.

YAZI: ORHAN BUDAK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Levent kulübünün telefonunu bilen varsa yazabilir mi

Adsız dedi ki...

0212 2690771- 0212 2801208

Adsız dedi ki...

tşk saolun

Adsız dedi ki...

yerden yüksek dizisinde burhan hoca da oynuyo mu?:D:D zauazuahahahaaaaaaa

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.