Pazar, Kasım 28, 2010

Keşan Küçükçekmece'nin yenilmezliğine son verdi

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup'ta lider Küçükmecespor 8.haftada Keşanspor'un konuğu oldu. Keşanspor rakibini 2-0 yenerek yenilmezliğine son verdi.
Küçükmecespor'da hafta içi teknik sorumlu Şirin Berber'in istifasından dolayı Keşan maçında takımın başında Hüseyin Gülgönül ve alt yapı hocalarından Mehmet Nejat Toker takımın başında saha çıktılar.

Keşanspor Stad'ında oynanan müsabakada her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Rüzgara karşı oynayan misafir takım Küçükçekmecespor oyunun ilk dakıkalarından itibaren rakip kalede etkili olmaya başladı.
13.dakıkada Küçükçekmecespor'da Kamil sol taraftan ceza alanı içine ortaladı,ortalanan topa Mustafa Kutay'ın plase vuruşunda top kale direğini yalıyarak avuta çıktı.
20.dakıkada gelişen Kücükçekmecespor atağında Recep topla buluşur buluşmaz Mustafa Kutay'a pası verdi oda kaleyi çeltiği şutta top yandan avuta çıktı.
42.dakıkada Küçükçekmecespor birkez daha gole yaklaşan ekip oldu,Yıldırım sol taraftan ceza alanı dışından sert vuruşunda kaleci Ali topu tutayım derken topu kucağından kaçırdı top yan direğe çarpıp avuta çıktı.
İlk yarı her iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadılar .(0-0)


Maçın ikinci yarısında atak futbol sergilemeye devam eden Küçükcekmecespor tüm hatları ile Keşan kalesine yüklenmeye devam etti.
Küçükcekmecespor 60.dakıkada Keşanspor yarı sahasında pozisyon ararken Keşanspor kaptığı topla yakaladığı kontra atakta Serdar'in ceza alanı dışından sert vurduğu şutta kaleci Mehmet bu pozisyon kalesinde gole izin vermedi.
Keşanspor maçın 69.dakıkasında sol taraftan ceza alanı içine yapılan ortada Küçükçekmespor ceza alanı içinde oluşan karambolde topa en son dokunan isim Keşanspor'da Serdar oldu ve sarı-siyahlı ekip bu golle 1-0 öne geçti.
Küçükcekmespor ilerde beraberlik golünü aramaya çalıştığı bir sırada savunmayıda bıraktığı anlarda Keşanspor'da Onur 90+4. dakıkada orta sahadan aldığı topla hızlı Küçükçekmecespor ceza alanına yöneldi ve kaleci Mehmet ile karşı karşıya kalan Onur topu kalecinin solundan ağlara gönderdi ve Keşanspor karşılaşmayı 2-0 galip tamamlarken aldığı bu galibiyetle 4 puanlık farkı 1 puana indirerek 18 puana yükseldi. Küçükcekmecespor ise aldığı bu mağlubiyet ile ilk yenilgi ile yenilmezliğini ve 3 puanı bırakmanın üzüntüsünü yaşayarak 19 puanla kalmış oldu.


Küçükçekmecespor Külübü Başkanı Ahmet Kurşun karşılaşmanın sonunda iyi bir yönetim gösteren hakem triosunun odasına giderek müsabakada bgöstermiş oldukları başarılı yöntimden dolayı tebrik etti.
Karşılaşma sonunda soyunma odasına inen Küçükcekmecespor Külüp Başkanı Ahmet Kurşun futbolcularına bu yenilginin dünyanın sonu olmadığını,futbolun 3 skorlu bir oyunla oynandığını ve bunda yenilmeninde olduğunu unutmayın. Buraya kadar sizlerle geldik ve sizlere güveniyor ve inanıyorum üzerinizde bir sters vardı onuda bugun attığınıza inancım sonsuz ve bunu yenilgiyi telafi edeceksiniz üzülmenize gerek yok;unutun ve önümüzdeki maçlara bakalıp dedi.
Stad: Keşan
Hakemler: Mehmet Beyoğlu***Adem Akkaya***Nebahat Maktur***
Keşanspor1-Ali***2-Yavuz**(Rıfat**)3-İsa**4-Yaver***5-Selçuk***6-Hakan**7- Serdar***8- Onur**9-Özdemir***(Yasin*)10-Mehmet**11-Kemal
Küçükmecespor1-Mehmet**2-Erkan**3-Kamil**4-Hakan**5-Harun**6-Yıldırım**(Sinan*)
7-Emre**(Levent*)8-Mustafa Engin 9-Recep**10-Mustafa Kutay**11-Muttalip**
Goller: 69.Dk.Serdar,90+4 Onur (Keşanspor)
HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

Adsız dedi ki...

valla söyleyecek bişey yok hocaları bıraktı bundan önceki hocalar futbolcular bıraktı kulüpten giden gidene bakalım bu yalanlarla nereye kadar gidecek hersene aynı senaryo ama hata topçularda yalan söylediklerini bie bile top oynuyorlar bekleyip görecez

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...