Cuma, Kasım 26, 2010

Kemerburgaz'ın zirveyi bırakmaya niyeti yok


ESENLER TOKATSPOR: 1 KEMERBURGAZSPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta lider Kemerburgazspor takipçilerinden Esenler Tokatspor’u deplasmanda 2-1 yendi. Bir penaltıdan yararlanamayan Esenler Tokatspor liderin 5 puan gerisine düştü.

Maça iyi başlayan konuk ekip 3. dakikada tecrübeli golcüsü Cemil’in kafa golüyle 1-0 öne geçerken, 7’de Fehmi ceza sahası içinden vuruşla skoru 2-0 yaptı.
Ev sahibi ekip çabuk toparlandı. 11’de Aykut’un ceza sahası köşesinde sağ çaprazdan sert vuruşunda savunmaya da çarpan top kaleci Fatih Çakır’ı kontrpiyede bıraktı ve fark bire indi. İlk yarıda Tokatspor’un 1 topu direkten dönerken Kemerburgazspor da Cemil’le müsait bir pozisyondan yararlanamadı.

Maçın 54. dakikasında Esenler Tokatspor penaltı kazandı. Faik’in vuruşunu kaleci Fatih çok iyi çıkardı. Bu penaltıdan sonra ev sahibi ekip demoralize olmuş göründü zira son yarım saatlik bölümde gol pozisyonuna girmekte zorlandılar. Çok iyi bir takım savunması sergileyen Kemerburgazspor gol pozisyonları da buldu. 54’te Cemil ve 82’de Fatih Arslan gole çok yaklaştı ancak Esenler Tokat’ın genç file bekçisi Ercan harika kurtarışlara imza attı. Mücadele 2-1 bitti.

Bu arada karşılaşmada yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti ancak buna gerek kalmadı. Takımlar maç sonu dostane bir şekilde soyunma odasına gitti.

STAT: Esenler Belediye
ESENLER TOKATSPOR: Ercan, Aykut, Murat (Ramazan 81), Emrah, Aziz, Ercan, Ahmet Burak, Gökan (Sümani 60), Faik, Yunus (Mehmet 90), Serkan
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Yılmaz
KEMERBURGAZSPOR: Fatih Çakır, Ali, Cem Kanın, Erhan, Fatih, Ahmet Tekneci (Cem Daşdelen 81), Güvenç, Cemil (Uğur 90+2), Fatih Aslan, Fehmi
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Büyüköner
GOLLER: Aykut (11) / Cemil (3), Fehmi (7)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

4 yorum:

Unknown dedi ki...

virambagli koko yu en yakin zamanda sahalarda görmek istiyoruz...topcunun krali koko:)

Unknown dedi ki...

yürü be kemer süper amatör yakisir size...

Adsız dedi ki...

bence yenı sahasıyla bırlıkte daha buyuk yerlerde olması lazım kemerburgazın gokturk kumeye kemer supere

Adsız dedi ki...

sampıyon kemer

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.