Salı, Kasım 30, 2010

Kaygın: Eksiklerimizi çok aradık


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta geçen hafta sahasındaki seyircisiz maçta Bursa Zaferspor’la 1-1 berabere kalan Feriköyspor’un teknik direktörü Metin Kaygın, bu maçta sakat ve cezalı oyuncularını çok aradıklarını söyledi.

Kaygın, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Öncelikle rakibimiz geçtiğimiz hafta karşılaştığımız Bursa temsilcisi Zaferspor’a hem teşekkür ediyorum hem de kendilerini tebrik ediyorum. Çok centilmence mücadele edip, oyunu çirkinleştirmeden ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Maça gelince; başından sonuna kadar oyun bizim kontrolümüzde geçti diyebilirim. İlk yarı ölü toptan bulduğumuz bir gol ile öne geçtik. Ardından bize göre nizami olan ama hakem arkadaşımızın faul olarak değerlendirip saymadığı pozisyonun ardından ceza sahamızın üstünde oluşan bir karambolde uzaktan vurulan şut gol olunca ilkyarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. İkinci yarı yaptığımız değişiklikle orta sahamızı dörtleyip forvetimizi güçlendirmek adına üç oyuncumuzu bu bölgede görevlendirdik. Akabinde altı pas dediğimiz ceza alanı içinde girdiğimiz 3 net gol pozisyonunu maalesef değerlendiremedik. Neticesinde, rakibimize gol pozisyonu vermedik ancak girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremeyince maç maalesef beraberlikle sonuçlandı” dedi.

Kaygın, “Kaybettiğimiz 2 puan bizim için çok önemliydi. Fakat, oynamış olduğumuz bu müsabakada bazı önemli eksiklerimiz vardı. 3 futbolcumuz kırmızı kart cezalısı ve 2 oyuncumuz da sakat oldukları için bu maçta aramızda olamadılar. Bu oyuncularımız da devreye girdiklerinde, çok daha güzel oyun ve neticesinde güzel skorlarla, Feriköyspor camiasını ve bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan büyük taraftarımızı inşallah mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Karagümrük maçı
Metin Kaygın, hafta sonu oynayacakları Karagümrük maçı ile alakalı olarak da; “Yıllardır rekabet halinde olan Türk Futbolunun bu iki güzide kulübünün, centilmence geçeceğine can-ı gönülden inandığım bir maç sonunda hak edenin kazanmasını ve yine umarım hak eden tarafında kendimiz olmasını temenni ederek, rakibimiz olan Karagümrük’e başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bize bir masal anlat hoca içinde şampiyonluklar olan

Adsız dedi ki...

Hocam belliki iyi niyetlisin ama ne kadar sakatlık cezalı olursa olsun oynadığımız rakip takım 1. amatör seviyesinde bir takımdı.sahamızda yenmemiz gerekirdi.ama senin bunda payın çokaz.bu maç bize sezon başı transferlerin ne kadar bilinçsizce yapıldığınıda göstermiş oldu.allah yardımcın olsun hocam.başarılı olman en büyük dileğimiz.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.