Cumartesi, Kasım 27, 2010

Kadırga İstanbul Sinop'a Esti

İstanbul Süper Amatör Küme 7.Grup'ta zirvedeki iki takım Namık Sevik'te karşılaştı.Baştan sona üstün oynayan Kadırgaspor,İstanbul Sinop'u 2-0 yenerek liderliğe yükseldi.
Kadırgaspor maça hızlı başladı, maçın 2.dakikasında Erdi sağ kanattan ortaladığı topta İstanbul Sinop kalecisi Tuncay topu uzaklaştırdı fakat topu iyi takip eden Şeref düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kadırgaspor 1-0 öne geçti.
Maçın 19.dakıkasında İstanbul Sinop Volkan'in omzu çıktı ve hemen sahada hazır bulunan Ambulans ile hastaneye kaldırıldı.İstanbul Sinop ilk yarıda ilk ciddi atağı ise defanstan atılan uzun topta Kadırga kalecisi Ergin topa vuramadı ve ağlara giden topu Cüneyt son anda kornere gönderdi , İlk yarı ev sahibi Kadırgaspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.
Maç başlamadan önce takım fotoğrafları alırken İstanbul Sinop takımı 10 kişi idi. Acaba bir futbolcu soyunma odasında giyiniyormuydu? Diye düşünürken maçın orta hakemi Osman Yiğit Üzer sahaya geldi ve böylesine zorlu bir maçta İstanbul Sinop takımı maça 10 kişi başlamak zorunda kaldı. Esame listesinde 2 numralı formayı giyen Okan, Ehliyet sınavı olduğu için maça geç girmek zorunda kaldı.

Maçın uzatma dakıkaların içinde İstanbul Sinop kalecisi Tuncay defansında gelen topu eline alınca hakem Osman Yiğit Üzer bu pozisyondan sonra en direk vuruşa hükmetti. Kadırgaspor'da topu başına Erkan ile Eray geçti, Erkan'nın dokunduğu topa Eray sert vurdu top ağlara gitti böylece Kadırga 2-0 öne geçti.
Maçta başka gol olmayınca Kadırga, İstanbul Sinop'u 2-0 yenerek 7.Grup'ta liderliğe yükseldi Maçın hakem triosu sonderece iyi bir müsabaka çıkardılar.
HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


4 yorum:

Adsız dedi ki...

kadırga yı tebrik ediyorum...ama sunu söylemek istiyorum bu tusubasa ve dodo var ya maç izlemeden yorum yapıyorlar..neymiş sinop zor maçları geçmişte daha rahat kolay maçlar oynayacakmış..sinop kimi yendi son 3 haftda ortaköy-merter-çeliktepe...başka söze gerek yok işte birz dişli takım oldumu böyle geri tepiyorlar tuna ve çakmak maçlarında da çok kısmetliydiler...ben iddaa ediyorum sinop çakmak ve tunayla maçı var iki maçıda alamaz..zaten çıksalını yenemez bu haftada yıldız çakar o kadar ..yani geriye alibey kalıyo oda küme düşme hattında zor maç ...çıkan ikili tun-kadırga-çakmak arasında belirlenir ama yüksek ihtimal kadırga çıktı...bu arada daha çakmak ortaköy veya merter gibi takımlarla oynamadı..onları küçümsemiyorum ama bunlarla son haftalarda oynayacakları için sıkıntı yaşamazlar...o kadar...

Adsız dedi ki...

İnanıyorum ki ne tsubasa nede dodo kadırgamızın bir maçına gelmemişitir ...KADIRGA GENÇLİKK

Adsız dedi ki...

ben hayatımda sınop hocası kadar amator bı hoca gormedım,bole hocaların bu lıglerde yerı yok,bu takım bu hocayla nasıl bu kadar puan almıs cok dusundurucu,lıder olarak deplasmana gıdıyosun 10 kısı baslıyosun maca 2.dk da sag kanattan gol yıyosun,bune ozguven anlamak mumkun degıl,bence yonetım derhal olaya el atmalı ve gerekenı yapmalı, resmen sacmalıktır bu yaşanan

Adsız dedi ki...

ne kadar çok atmışsın hocanın arkasından kaç maçı izledinde konuşuyorsun.başkabir probleminmivar hocayla,açık konuş kimliğinide belirt istersen oldu olacak çekemiyorum de ne olursa olsun bu takım çıkıcak sen istemesende.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...