Pazartesi, Kasım 29, 2010

Foça Belediyespor vizeyi kaptı


Foça Belediyespor U-15 Futbol Takımı, İzmir play-off’ları final maçında Çiğli Maltepespor’u 4-2 yenerek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

İzmir U-15 Ligi 1. Grup’ta Bergama Gençlerbirliği, Menemen Belediyespor, Bergama Belediyespor, Menemen Ulukentspor ve Zeytindağgücüspor'u geride bırakarak grup şampiyonu olan Foça Belediyespor, Balçova Belediyesi Spor Kompleksi Futbol Sahası’nda 2. Grup'ta şampiyon olan Çiğli Maltepespor ile karşı karşıya geldi.

Maçın normal süresi golsüz beraberlikle sonuçlandı. Maçın galibini belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Dördüncü penaltılar sonunda rakibine 4-2’lik üstünlük sağlayan Foça Belediyespor U-15 takımı Türkiye Finallerine gidecek takımlar arasına ismini yazdırmayı başardı. 

Sporcu aileleriyle birlikte maçı izleyen Foça Belediyesi ve Foça Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ, 2. Başkan Hasan Güler, Mali İşler Sorumlusu Ali Çelik ve A Takım Teknik Direktörü Erhan Özalp, maç bitiminde genç sporcuları ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik etti. İzmir'i Türkiye finallerinde temsil edecek diğer takımlar Görece Belediyespor, Özenspor, İzmirspor ve Buca Belediyespor oldu.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.