Salı, Kasım 30, 2010

Bilik: Feriköy'ü mağlup edeceğiz

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta hafta sonu tarafsız sahada (Küçükçekmece Stadı olabilir) oynanacak olan Fatih Karagümrük-Feriköy müsabakası ile ilgili olarak, Karagümrük Kulübü'nün genç Yöneticisi Ümit Abdullah Bilik, Yerel Futbol’a açıklamalar yaptı.


Bu haftaki zorlu müsabakanın her iki takım açısından da çok önemli olduğunu belirten Bilik, ”İnşallah, hak edenin kazanacağı bir maç olur, Karagümrük olarak lige iyi başlayamadık ancak geride kalan haftalarda toparlandık ve kötü günler geride kaldı” dedi. Bilik ayrıca, Timuçin Çuğ ile iyi bir hava yakaladıklarını, geçtiğimiz hafta Merinos deplasmanında alınan galibiyetinin çok önemli olduğunu ve bu hafta da Feriköy’ü mağlup ederek, ligi ilk sırada bitirerek 3. Lig'e çıkacaklarını belirtti.


'İki kulübün yeri de profesyonel lig'
Karagümrük takımında halen sakat ve cezalı futbolcularının bulunduğu belirten Ümit Abdullah Bilik, kadrolarının son derece kaliteli oyunculardan oluştuğunu, teknik kadroya ve futbolculara çok güvendiklerini belirterek, “Yüzlerce kilometre yol kat ederek bizleri yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza bir galibiyet daha hediye etmek istiyoruz” dedi. Türk Futbolunun en eski Kulüplerinden olan  Karagümrük ve Feriköy’ün yıllar sonra Amatör Lig’de karşılaşmasının kabullenebilecek bir olay olmadığını belirten Ümit Abdullah Bilik; “Bu iki büyük Kulübün de hak ettiği yerin kesinlikle Profesyonel Ligler olduğunu düşünüyorum” dedi.


'Galibiyetten başka çaremiz yok'
Bilik son olarak da, iki güzide Kulübün karşılaşmasının son derece zevkli ve çekişmeli geçeceğini belirterek, ”Bu hafta, ligde performans olarak inişte ve çıkışta olan takımların mücadelesi olacak, Feriköyspor son üç haftada yedi puan kaybetti, biz ise 5 haftalık kötü gidişata Bigaspor maçında son verdik, hedefimiz olan ligin zirvesi için bu hafta Feriköyspor’u da mağlup etmekten başka çaremiz bulunmuyor. Ben son olarak, karşılaşmanın dostça ve centilmence başlayıp, yine aynı şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum ve dost Kulübümüz Feriköyspor’a şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

20 yorum:

Adsız dedi ki...

BAŞARILAR. 50 50 YÜZ

Adsız dedi ki...

BU MAÇ İÇİN EN İDEAL SAHA KAĞITHANE HASBAHÇE GÜZEL OLABİLİR.

ferıkoyluler dedi ki...

hakeden kazansın olaysız temız bı mac olması dılegıyle bıde unuturmasınkı bu macın rovansı ferıkoy de oraya kımler geldı gectı ama kımse cıkamadı ıstedıgı gıbı hakeden kazansın basarılar

Adsız dedi ki...

Nefis maç ..

Adsız dedi ki...

feriköylü arkadaş durduk yere ortalığı karıştırma giripte çıkamadığımız yer olmamıştır şuana kadar. bize heryer karagümrük maç nerde oynanırsa oynansın orada misafir olduğunu unutma. dediğin gibi hakeden kazansın iki takımada başarılar.

ferıkoyluler dedi ki...

nasıl karsılarsan oyle karsılarız bız kımseden korkmayız arkadasım

Adsız dedi ki...

güzel bir maç olması dileğiyle.Ben Feriköylü'yüm ama sonuçta hepimiz kardeşiz.Ne olursa olsun ne maltepede nede başka biryerde birşey yaşansın istemedik.Maltepe'de bizi taşladılar belki yarın aynı insanla beraber askerde nöbet tutucaz yada başka birşey.aynısı Karagümrük Bursa ve diğerleri içinde geçerli.Biga'ya gittik misafir olduk memnun kaldık.Umarım temiz bir maç bizde Karagümrü'ğü Feriköy'de ağırlarız.Güzel fotoğraflarımız ve dostluklarımız olur.

Adsız dedi ki...

karagümrüklü sarıgümrüklü ortalığı germe akıllı uslu olun

Adsız dedi ki...

gecen yıl süper amatör ıstanbul şampıyonasında karşıaşan bu ıkı takımın maçını bır amaör sevdalısıı olarak bağcılar stadındaa ferıkoy trıbununde ızlemıstım.maç sonuu yaşanan gergınlıkte ferıkoy az sayıdakı ferıkoy trıbununn arabayaaa kaçısıını hıc unutmuyorum. yanı bence burdann bu tarz tahrıklerınn yapılması yanlış karagumruk taraftarının bu lige olan ustunluğu aşikar bi durum.guzel ve dostca bı karşılaşma olması dıleğıyle ıkı takımada bu onemlı musabakada basarılar dılıorum.saygılar

cankut dedi ki...

bırakın şu işleri artık Allah aşkına.bizimle denk olabilecek bi taraftar grubu göremiyorum şu liglerde.bizim tek amacımız galibiyet inşallah 3 puanı alıcaz.3.lige dönücez.taraftarın arkanda saldır karagümrük !

karagümrüklü dedi ki...

Feriköylüler şu aşamada gerek sayı gerek maddi manevi olarak Karagümrükle başedebilecek kapasitede değil.Boşuna kimseyi tahrik etmeyin ey Feriköylüler..gerektiğinde türkiyede herhangi bir tribünü esir alabilecek kapasitede olan Karagümrüklülerin rakibi feriköylüler değil..
maçta önce Karagümrüğe sonra Feriköye başarılar.üstte arkadaş yazmış bağcılar stadında olanları yazmak hoş değil kimseyi bizden daha zayıf ve az diye ezmek istemeyiz konuyu dillendirmekte hoş değil..

Adsız dedi ki...

bu istanbul takımları neden birlik olmayı başaramıyo anlamıyorum arkadaşlar ya:( yıllar önce karagümrük ve çengelköy ü dibe atan beykoz,beylerbeyi,üsküdaranadolu,anadoluhisarı,kasımpaşayken...aynı gurupta zonguldak takımlarının şikeleri birbirlerine yatmalarıyla kilimliyi kozluyu ayyuka çıkmalarına ragmen ligde tutmuşlardı....dostluk kazansın skor önemli degil..

KARAGÜMRÜKLÜ dedi ki...

Feriköyde aslan gibi kral tribündür sağlam çocuklar vardır şüphesiz ama FİL'e rakip aslan değil yine FİL dir..
KARAGÜMRÜKLÜLER olarak bizleri çoluk tahrik etmedikten küfür etmedikten sonra sorun yok gelin aslan gibi maçınızı seyredin gidin.Başlarındaki abilerindende kardeşlerine sahip çıkmalarını bekleriz.

Adsız dedi ki...

Feriköy tribünü yaş olarak çok düştü. Eski abiler tribünde yok. Bazı arkadaşlar da maça bile gitmediği halde buradan rakip takım tribünlerini tahrik etmekteler. Feriköy taraftarı takımına yeniden güvendiğinde o zaman gerçek tribünü herkes görecektir. Feriköye başarılar.

Adsız dedi ki...

EVET ESKİ ABİLER MACLARA GELMİYOR.SEBEBİ YÖNETİM.KARAGÜMRÜK-FERİKÖY MACLARI BU LİGDE OLMAMALI 3LİG-SÜPER LİGDE OLMALI.İKİ KÜLÜPTE HEP KAVGALARIYLA KONUŞULUYOR.SENELERCE BUNLARDAN KAYBETTİK.İKİ KULÜBÜN SORUNUDA AYNI.KARAGÜMRÜK İYİ YÖNETİMLER İYİ SPONSOR BULDU KAVGADAN OLAYDAN KACTILAR.FERİKÖYDE AYNI FERİKÖYLÜ HEP KENDİYLE KAVAGA ETTİ.ŞUAN Bİ BAŞKAN GELDİ MİLLETİ BİR BİRİNE VURDURUYOR.FERİKÖYLÜLER SİZ KARAGÜMRÜKLE UĞRAŞACAĞINIZA KULÜBÜ YÖNETEN KİŞİLERLE UĞRAŞIN BU İKİ CAMİA DAHA COK KARŞI KARŞIYA GELİR.TİRBÜN ŞOVLARINI İZLEYİN.KÖTÜ YÖNETİLEN KULÜBE ÇANAK TUTANLAR UTANSIN.GEÇMİŞ COK GÜZELDİ.AMA ŞUAN KİŞİLER COK KÖTÜ.SAYGILAR.

FERİKÖYLÜ dedi ki...

KİMSE MERAK ETMESİN FERİKÖYÜN ESKİLERİ ESKİ TRİBÜNCÜLERİ BU MAÇTA OLACAK..DARGINLAR KÜSKÜNLER İNŞALLAH BU MAÇA GELECEK..ALLAH ŞÜKÜR GELİPTE GİREMEDİĞİMİZ GİRİPTE ÇIKAMADIĞIMIZ MAÇ YOK..
3 BÜYÜK YOK 2 BÜYÜK VAR..70 LİK RAKI VE FERİKÖY !!

Adsız dedi ki...

Maç cumartesi Küçükçekmece'de haydi hayırlısı iyi olan kazansın...

Adsız dedi ki...

biz boğazın yargıçlarıyız amaaa şuuu karagümrüğün kalecisini izledikten sonra yönetici olan eniştemle kavga ediyoruz abi basın parayı alın beykozumuza tuncayı.kaleci feriköydeydi.. pendiktende biliyoruz..hakeden kazansın yinede..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar karagumrukle feriköyün birbirleriyle işleri yok hiç karşı karşıyagelinmemmiş bi olay yaşanmamış işi büyültmeden maçımızı oynayalım hak edewn de kazansın feriköy bizim hasmımız veya biz feirköyün hasmı değiliz o yüzden yalandan yere kimse yangın yapmasın iki camiada kendine yakışan şekilde takımını temsil eder küfürsüz olaysız bi maç olur geirside yalan olur

Adsız dedi ki...

MAÇ BİTTİ DOSTLUK KAZANDI..

OLAY BEKLEYEN KINA YAKSIN....

BİZ KARAGÜMRÜKLE BERABER 100 YILLIK ÇINARLARIZ...

BELEDİYE TAKIMI DEĞİLİZ...

GERÇEK İSTANBUL SEMT TAKIMLARIYIZ..

SEVDAMIZ KALBİMİZDEN...

KARAGÜMRÜK VE FERİKÖY DOSTTUR.. ÖYLEDE KALACAKTIR...

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...