Pazartesi, Kasım 29, 2010

Ataşehir Doğuşspor'a tek gol yetti


ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: 1 BAĞCILARSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta lider Ataşehir Doğuşspor, Yenisahra Stadı’nda konuk ettiği Bağcılarspor’u 1-0 mağlup etti.

Ortada geçen maçta Doğuşspor ilk pozisyonu Çağdaş ile buldu.Bu o yuncu boş kale yerine topu auta attı. Bağcılar’ın bir atağında Uğur topu kale çizgisinden çıkardı.
İkinci yarı Bağcılarspor’un bir topu direkten döndü. Daha sonra Uğur’un yaptığı ortada Bağcılar defans oyuncusu ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Maç da 1-0 sona erdi.

Doğuşspor’da maçın adamı Uğur olurken, Oğulcan ve Halil de beğeni topladılar. Bağcılarspor’daysa 8 ve 10 numaralı oyuncular dikkat çekti.

Öte yandan Ataşehir Doğuşspor’un kaptanı Çağdaş, karşılaşma sonrası bütyük bir pankartla kız arkadaşına evlenme teklif etti.

HABER-FOTOĞRAF: CEVDET KURUÇAY

1 yorum:

çarşı1342 dedi ki...

tamam arkadaş ewlenme teklifi cok güzel galibiyettte cok güzel ama o pankartın en sonundaki minik arkadaşın amacı nedir ne işe yarar sezon başından beri ben onu anlayamadım...... saygılar çarşı

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...