Pazar, Kasım 28, 2010

Arnavutköy'ün hatları 'Meşgul' çalınca...


ZARA EKİNLİSPOR: 3 ARNAVUTKÖYSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta iki komşu ilçenin takımları, Zara Ekinlispor ile Arnavutköyspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Zara Ekinli maçtan 3-0 galip ayrılarak şampiyonluk yarışını sürdürdü. Meşgul 1 gol, 2 asistle maça damgasını vurdu.

Zara Ekinli Stadın’da sert ve şiddetli rüzgar altında oynanan karşılaşmada ilk yarıda konuk ekip Arnavutköyspor rüzgarı da arkasına alarak Zara Ekinli karşısında etkili olmaya çalıştı. Kırmızı-Beyazlılar Mithat, Recep ve Aykut ile girdiği pozisyonları cömertçe harcadı. Ev sahibi ekip Zara Ekinli ilk yarıda istediği sonucu aldı ve mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Teknik direktörler atıldı 
İkinci yarıda rüzgarın etkisini biraz daha fazla arttırmasıyla mücadelede oyuncuların işi biraz daha zorlaştı. Bu defa rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekip Zara Ekinli, Arnavutköyspor kalesinde etkili olmaya başladı. Karşılaşmada 75.dakikaya kadar gol sesi çıkmaması kalan dakikalarda tansiyonu biraz daha arttırdı. Hakeme itirazdan dolayı önce Zara Ekinli Teknik Patronu Berkant Kahraman sonra da Arnavutköyspor Teknik Patronu Kemalettin Dirink saha dışına  gönderidi.

Dakikalar 76’yı gösterdiğinde Erkan'ın mükemmel ara pasında topla buluşan Meşgul, Engin'in solundan topu ağlara göndererek Zara Ekinli'yi 1-0 öne geçirdi.

Golden sonrada rüzgarında etkisiyle baskısını arttıran ev sahibi ekip Zara Ekinli yine sağ kanattan Meşgul'un getirdiği topta oyuna yeni giren genç oyuncu Yahya ile durumu 2-0 yaptı. 88. dakikada Meşgul yine sahneye çıktı. Aynı ikinci golde olduğu gibi içeri ortaladı, Yahya tamamladı: 3-0

Stat: Zara Ekinli
Zara Ekinlispor: Metin, Osman, Volkan, Turgut, Ramazan, Uğur, Olcay, Mehmet, Ahmet, Meşgul, Erkan (Atilla, Hüseyin, Hamza, Yahya, Murat, Hüseyin, Burak)
Teknik Sorumlu: Berkant Kahraman
Arnavutköyspor: Engin, Abdurrahman, Hasan, Murat, Bülent, Osman, Yaşar, Recep, Mithat, Öner, Aykut (Emrah, Güven, Fırat, Hasan, Ali, Ali, İbrahim)
Teknik Sorumlu: Kemalettin Dirink
Goller: Meşgul (76), Yahya (82, 88)

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

2 yorum:

Adsız dedi ki...

arnavutköyü sonunda durdur dular
zara ekinli çok iyi bir takım

aradığınız abone şuanda MEŞGUL :)

Adsız dedi ki...

bu grupdan, çıkarak .Tesadüf olmadıgını ;(başarımızın)bütün herkeze gösterecegiz ...saygılar atilla seymen

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.