Pazartesi, Kasım 29, 2010

Aktaş: Güzel bir sonuç aldık


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta haftayı 7-1’lik Kulaksız Okspor galibiyetiyle kapatan Yeşil Esenyurtspor’da teknik direktör Kemal Aktaş maça istedikleri gibi başladıklarını, bunun da farklı galibiyeti getirdiğini söyledi.

Aktaş, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Her sonucun yaşanabileceği futbol oyununda bir sürpriz ile karşılaşmamak için Kulaksız Okspor önünde maça iyi konsantre olup, iyi başlamak istiyorduk. İstediğimiz gibi maça başladık diyebilirim.  Henüz 1.dakikada attığımız gol ile maça adeta 1-0 avantajla başladık. Rahat tempoda götürdüğümüz ilk yarıyı, Ümit’in 3, Hasan Alihanoğlu’nun 1 golü ile 4-1 önde kapattık. İkinci yarıda maçın kontrolü yine bizdeydi. Ümit, Gökay ve Hasan Yılmaz ile bulduğumuz gollerle de maçı 7-1 kazanmasını bildik. Rakibimizin sıralamadaki yerine bakmaksızın yaptığı mücadeleye saygı duyarak oynayan oyuncularımı ve centilmence mücadele eden Kulaksız Okspor’lu oyuncuları ayrıca kutlamak istiyorum ve kendilerine ligin kalan maçlarında başarılar diliyorum.”

HABER: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kemal hocamı bende tebrik ediyorum 4 takım arasında geçen çıkma mücadelesinde( gönlümden geçen ilk önce kendimizin çıkması )kemal hocama başarılar diliyorum saygılarım la atilla seymen

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.