Pazar, Ekim 31, 2010

Zorlu maçın galibi Vefa



VEFASPOR: 2 SELİMİYESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta haftanın maçında Vefaspor, Namık Sevik Stadı'nda ağırladığı güçlü rakibi Selimiye'yi 2-0 yendi. Yeşil-Beyazlılar bir de penaltı kaçırdı.


Karşılaşmaya iki ekip de temkinli başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen 15 dakikadan sonra Vefaspor oyuna ağırlığını koydu. Yeşil-Beyazlılar Aradığı golü 18.dakikada Serkan ile buldu. Taner’in uzaktan vurduğu topa dokunan Serkan takımını 1-0 öne geçirdi. 
24.dakikada Hakan'ın pasında Mesut ceza sahasına girdi, Selimiye defansının müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Serkan geldi, vuruşunu Ertuğrul çıkardı. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. 


Selimiye bastırdı ama...
Maçın ikinci yarısında Selimiye daha fazla topa sahip olan taraftı. Vefaspor kontrataklarla farkı açmaya çalıştı. 64.dakikada sağ kanattan Mehmet'in ortasına iyi yükselen Erkan kafa vurşu ile skoru 2-0'a taşıdı.
Bu golden sonra Selimiye tüm hatlarıyla Vefa kalesine yüklendi. 73.dakikada Mert'in uzaktan vuruşu Şener'in kontrolünde auta çıktı. 
88.dakikada yapılan ortada Gürsel vurdu, top Şener'i geçti kale çizgisinde Cihat topun ağlarla buluşmasına izin vermedi. 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadeleden ev sahibi ekip 2-0 galip ayrıldı.


Saha: Namık Sevik
Hakemler: Onur Karabaş-Abdullah Gökmen-Cengiz Ataş 
Vefa: 1-Şener 2-Mesut 3-Taner 4-Mehmet 5-Cihat 6-Sezer 7-Hakan 8-Mehmet 9-Serkan 10-Mesut 11-Erkan 
Teknik Sorumlu: Hüseyin Aydoğan
Selimiye: 1-Ertuğrul 2-Mert 3-Musa 4-Aykut 5-Tuğcan 6-Günay 7-Bülent 8-Erman 9-Fatih 10-Gürsel 11-Sinan
Teknik Sorumlu: Uğur Özcan
GOLLER: Serkan (18), Erkan (64)


HABER VE FOTO: ERDEM MAE-MAE

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok zevkli bir maçtı takımımızın galibiyeti çok önemliydi hepsini tebrik ediyorum.selimiyeninde özellikle kalecisi ve sol bekini tebrik ediyorum gösterdikleri mücadeleden dolayı saygılar...

Adsız dedi ki...

VEFA'MIZ DAHA DA İYİ OLACAKTIR MESUT SAKA VE MUSTAFA TAKIMIN GÜCÜNE GÜÇ KATTI İLERKİ HAFTALARDA ONLARDA ÇOK DAHA İYİ OLACAKTIR İYİ KUMAŞLAR İKİSİ DE

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...