Salı, Ekim 26, 2010

Vardarspor son nefeste


AYAZAĞA ESENSPOR: 3 VARDARSPOR:  4
İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup’ta Ayazağa Esenspor ile Vardarspor, Ayazağa Stadı’nda karşılaştı. Oldukça çekişmeli ve bol gollü geçen karşılaşmayı misafir ekip 3-4 kazanarak zirve yarışını sürdürdü.

Maça etkili başlayan konuk ekip Muammer ve Gökhan ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Ani gelişen atakta top Esensporlu Ümit'in önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunu kaleci Emrah kornere çeldi. 18. dakikada sağ çaprazdan Salih'in vuruşunu Emrah kurtardı. 23. dakikada Salih'in pasında Yasin topu ağlara gönderdi ve ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.
Golden 5 dakika sonra Gökhan'ın ortasında Muammer kafa ile topu ağlara göndererek maçta eşitliği sağladı: 1-1
Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip Ahmet'in defansın arkasına attığı topta Muammer'in vuruşu ile 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı Vardarspor’un 2-1 üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip Ümit ile eşitliği sağladı. Sağ kanattan Telat aldığı topla sol kanada topu taşıdı, topla buluşan Nihat çalımlarla kale sahasına girdi, Emrah ilk müdahalede topu kurtardı, dönen topu Ümit tamamladı ve skora eşitlik geldji: 2-2. 68.dakikada Ümit'in ceza sahası dışından vuruşunu Emrah çıkarttı, dönen topu iyi takip eden Telat ev sahibi ekibi 3-2 öne geçirdi.

Vardar'ın baskısı galibiyeti getirdi 
Golden sonra rakip kaleye oyunu yıkan konuk ekipte Muammer'in vuruşunu Ayazağa Esen defansı çizgiden çıkarttı. 81.dakikada Osman'ın vuruşunu kaleci Mustafa kurtardı. 84.dakikada Yiğit'in aşırtma vuruşu direğin üstünden auta çıktı. 87. dakikada defansın arkasına iyi koşu yapan Osman aldığı topla rakip kaleye yöneldi, Mustafa'nın solundan topu ağlara göndererek skoru 3-3'e getirdi.
Uzatma dakikaları oynanırken kazanılan serbest atışta arka direkte oluşan karambolde Umut vurdu, top Mustafa'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve çekişmeli geçen maçı konuk ekip 3-4 kazandı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.