Pazar, Ekim 31, 2010

Tepebağ Kültürspor Şahin'i uçarmadı


TEPEBAĞ KÜLTÜRSPOR: 6 ESENTEPE ŞAHİNSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Tepebağ Kültürspor sahasında konuk ettiği Esentepe Şahinspor'u zaman zaman gerginleşen mücadelede, ikinci yarıda bulduğu gollerle 6-1 mağlup etti ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

Hasan Doğan Stadı'ndaki mücadelenin ilk yarısında tek gol vardı. Ev sahibi Yeşil-Siyahlılar Gökhan'ın kaydetti golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya Tepebağ Kültürspor hızlı başladı.Özgür ile farkı ikiye çıkaran Yeşil-Siyahlılar, Okan'ın ayağından gelen golün ardından iyice rahatladı. Bu dakikadan sonra tempoyu biraz arttıran Zeytinburnu temsilcisi çok net fırsatlar yakaladı. Bu net fırsatları Aziz ve Okan (2) ile değerlendiren ev sahibi ekip Tepebağ Kültürspor'a cevap olarak konuk Esentepe Şahinspor'da Volkan yanıt verdi ancak yeterli olmadı: 6-1

6-1'den sonra tansiyon yükseldi!
Mücadelenin ikinci yarısında gelen gollerle birlikte iki ekip oyuncuları arasında zaman zaman yükselen tansiyon mücadelenin kısa aralıklarla durmasına sebep oldu. Ev sahibi Tepebağ Kültürspor farklı önde olmasına rağmen bazı futbolcuların sürekli rakip oyuncularla diyaloga girmesine rakip takımdan da karşılık gelince iki ekip oyuncuları arasında kısa süreli sürtüşme oldu. Ev sahibi ekipte Yücel ise sık sık rakip oyuncularla girdiği diyalog ile dikkat çekerken bunun cezasını sarı kart görerek ödedi.

STAT: Hasan Doğan
HAKEMLER: Sebahattin Vulaş, Hüseyin Güneşli, Kağan Kılıç
TEPEBAĞ KÜLTÜRSPOR: Semih, Görkem, Aziz, Ahmet, Yücel, Ercan, Koray(Bahadır), Okan, Özgür(Onur), Gökhan, Hüseyin
TEKNİK SORUMLU: Tevfik Çoklu
ESENTEPE ŞAHİNSPOR: Serdar, Fatih, Sebahattin(Nurettin), Emre, Erman, Volkan, Selim, Uğur, Tuncay(Yusuf), Sedat(Onur), Çoşkun
TEKNİK SORUMLU: Cüneyt Gürsoy
GOLLER: Okan(3), Gökhan, Özgür, Aziz / Volkan

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.