Cumartesi, Ekim 23, 2010

Şilespor'dan Ataşehir'e çelme


ŞİLESPOR: 0 ATAŞEHİR İDMAN YURDU: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup’ta hem zirveyi hem de ligin alt taraflarını ilgilendiren maçta Şilespor sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ataşehir İdman Yurdu ile 0-0 berabere kaldı. Konuk ekip bu skorla zirve yarışında yara alırken Şilespor puanını 6’ya çıkardı.

Müsabakaya Ataşehir İY etkili başladı. Ataşehirliler buldukları iki net pozisyonu değerlendiremediler. İlerleyen dakikalarda Şilespor oyuna ortak olmaya başladı. Nitekim kullandıkları korner atışında yapılan kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı. İlk yarının bitimine kadar genelde orta saha mücadelesi vardı.
İkinci yarı ise Şilespor sahasında oynamanın verdiği avantajla daha etkili başladı. Sarı-Lacivertliler ikinci yarının başında çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadılar. Buna karşın hızla gelişen Ataşehir atağında ceza sahası içinden yapılan vuruşta top direkten döndü. Direkten dönen topu tekrar önünde bulan Ataşehirli oyuncu tekrar şut çekti, bu şutu Şile kalecisi mükemmel bir refleksle çıkardı.

Maçın ortalarına doğru Ataşehir İdman Yurdu’nun orta saha direncinin kırılması ile Şilespor daha etkili olmaya başladı. Ev sahibi ekip rakibini adeta ablukaya alırken bir top direkten döndü bir pozisyonda ise konuk takımın kalecisi çok iyi bir kurtarış yaptı. Son bölümlerde gerginlik olsa da maç 0-0 sona erdi.

İki ekip de zeminden şikayetçiydi
Her iki takım karşılaşma sonrası zeminden şikayetçiydi. Şile Stadı çok güzel ve zeminin çimi de iyi ancak granül eksikliği futbol oynamayı zorlaştırıyor. Özellikle yağmur yağdığında zemin çok kaygan oluyor, koşarken durmak zorlaşıyor, bu da sakatlıklara davetiye çıkartıyor. Şilesporlu futbolcular sahanın granül eksikliğinin giderilmesi isteğinde bulundular.

Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Adsız dedi ki...

raci hocanın takımı iyiye gidiyor.özellikle oynadıkları bu maçta grubun şampiyonluk adayıyla başabaş mücadele ettiler.tek eksikleri golü bulamamalarıydı.sağlam bir forvetle şile bu ligi üst sıralarda bitiri.raci hoca ve ekibine oynayacakları soğanlık maçında başarılar diliyorum.galibiyet bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

BU TAKIMI EN GEÇ ÖNÜMÜZDEKİ SENE SÜPERDE GÖRECEĞİMİZE YÜREKTEN İNANIYORUZ. BEN ŞİLELİ BİR ESNAFIM.

Adsız dedi ki...

ÖNCELİKLE BU GÜZEL TEMENNİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.İLÇEMİZİN ADI İLÇEMİZİN TAKIMI OLAN ŞİLESPORU LAİK OLDUĞU YERE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ.YETER Kİ TARAFTARIMIZ VE DEĞERLİ ŞİLE HALKI BİZE DESTEK OLSUN.EL ELE VERİP BU TAKIMI SÜPER AMATÖRE ÇIKARALIM.ÇÜNKÜ ŞİLESPORDA HEM TESİS HEMDE YAPI OLARAK BU GÜÇ VAR.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.