Perşembe, Ekim 28, 2010

Öz Karacaahmetspor fırsat tepti

KAYNARCASPOR: 1 ÖZ KARACAAHMETSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta geçen hafta Ayazağaspor’u yenerek galibiyetle tanışan Öz Karacaahmetspor, zorlu Kaynarcaspor deplasmanından 1-1’lik skor

Her iki takımın da taraftarları da maça yoğun ilgi gösterdi. Maç orta saha mücadelesi ile başladı. İlk gol 34. dakikada ev sahibi Kaynarcaspor'un penaltısı ile geldi. 44. dakikada Alkan'ın kafa golü ile ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarıda ise öz Karacaahmet üst üste girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. 77.dakika da bir de penaltı kaçıran Özkaracaahmet spor bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü Kaynarcaspor’a verdi ancak maçta başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere bitti.

Maçın hakemi çok iyi bir müsabaka yöneterek her iki takımın da takdirini kazandı. Her iki takım da aldığı 1 puandan çok kaybetmiş olduğu 2 puana üzüldü.

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakem kimdi bilen var mı?

Adsız dedi ki...

burak özcan dı ve elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyoruz,kazandığımız penaltıda son adam olmasına rağmen rakip futbolcuya kırmızı kart göstermesede maçın genelinde iyi niyetli yönetiminden dolayı hocamızı tekrar tebrik ediyoruz.ayrıca bizi çok iyi ağırlayan kaynarca spor camiasına gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.
yavuz erkovan
özkaracaahmet spor kulübü
yönetim kurulu üyesi

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.