Pazar, Ekim 31, 2010

Olaylı maçın galibi Kartal Belediyespor


KARTAL BELEDİYESPOR: 4 KARAGÜMRÜKSPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Kartal Belediyespor, Karagümrükspor’u 4-0 mağlup etti. Konuk ekibin 8 kişi bitirdiği maça olaylar nedeniyle yarım saat ara verildi ve mücadele ancak tribünlerin boşaltılmasıyla başladı.

Kartal Bulvar Stadı’nda oynanan maç öncesi Karagümrük ve Kartal taraftarları arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Daha sonra aramalardan geçerek stadın içerisine giren konuk taraftarlara rakip tribünden yabancı maddeler atılmaya başlandı. Bunlara karşılık veren Karagümrüklülerin tamamen stada girmelerinden itibaren güvenlik güçleri olayları yatıştırdı ve karşılaşma gecikmeli olarak da olsa başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada sağ taraftan yapılan ortada kaleci Tuncay boşa çıkınca onunla birlikte kafaya çıkan Serkan'ın kafasına çarpan top Karagümrük ağlarına gitti ve bu golle Kartal Belediyespor 1-0 öne geçti.
İlk yarının sonlarına doğru Yasin Markal kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremeyince devre 1-0 bitti.

Kartlar ve goller üst üste 
Maçın 58. dakikasında hakem, Karagümrük’ten Emrah Ünsal’ı kırmızı kartla oyundan attı. Üç dakika sonra Kartal Belediyespor durumu 2-0 yaptı. 65’te Karagümrük’te bu kez Serkan oyundan atıldı. Konuk ekip 9 kişi kalınca maçta olaylar patlak verdi.
Karagümrük oyuncuları, teknik heyeti ve taraftarları hakeme tepki gösterirken iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Güvenlik güçleri iki takım taraftarları arasına girerken hakemler soyunma odasına gittiler.

Tribünler boşaltıldı
Takımlar ise saha içinde beklemelerini sürdürdüler. Bu arada Federasyon’dan gelen talimata göre tribünler boşaltıldı. Konuk taraftarlar, tahsis edilen otobüslerle stattan uzaklaştırıldılar. Yaklaşık yarım saat kadar duraklayan mücadele tribünler boşaldıktan sonra hakem ve oyuncuların tekrar sahaya çıkması ile yeniden başladı.

74. dakikada Kartal Belediyespor durumu 3-0 yaparken, hakem üç dakika sonra Halil Kaya’yı da oyundan attı ve Karagümrük 8 kişi kaldı. Ev sahibi takım 80’de bir gol daha buldu ve mücadele 4-0 sona erdi.

Üç maçta sadece 1 gol atıp;1 beraberlik alarak sadece 1 puanı bulunan kartal bld. Hakemlerin olağanüstü gayretleri ve yardımları ile takımımıza karşı rüyalarında bile görmeyecekleri farklı bir galibiyet ile 3 puanı almış oldu.

Karagümrük böylece ilk yenilgisini alırken Kartal Belediyespor da ilk galibiyetini elde etti.

http://www.karagumruk12.tr.gg/ sitesinden derlenmiştir.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

karagümrüğü hiç sevmem inşallah seneye süper amatöre bekliyoruz

Adsız dedi ki...

bu karagümrük takımını liglere bile sokmamak lazım heran olay çıkartmaya hazırlar

Adsız dedi ki...

aynen katılıyorum. görende yıllardır süper ligde oynamışta ondan sonra düştü sanıcak ne bu kadar yırtınıyolar ? : ) bende 1. amatör ordanda 2. amatöre bekliyorum bunları : )))

Adsız dedi ki...

karagümrük senin neyinr BAL ligi senin yerin 1.amatör nefretlik bi takım bu ya tiksiniyorum

Adsız dedi ki...

karagümrük düşmanları bizimle uğraşmayın kıskançlığınızı bu kadar belli etmeyin. bi adsız demişki "görende yıllardır süper ligde oynamışta ondan sonra düştü sanıcak ne bu kadar yırtınıyolar" arkadaşım cahilliğini bu kadar belli etme bari. hanginizin var böyle şanlı tarihi, kim oynadı süper ligde??? klavye başından atıp sallamak kolay tabi. maçı izlemeden yorum yapmayın. ortalığı karıştıran hakemlerdir. bu sene üstümüze büyük oyunlar oynanıyor.tamam kötü başladık bunda futbolcularda suçlu ama kaç maçtır bariz hakem hatalarıyla resmen emek hırsızlığı yapıyor. bizim sizlerden farkımız var oda haksızlığa karşı sessiz kalamıyoruz. bu yüzden kimse sevmiyorsa sevmesin bizi. biz bize yeteriz. istanbulun kralı her zaman biziz!

Adsız dedi ki...

arkadaş yöneticisi bu sütunlardan tehdit savuran bir takımın seyircisinden ne bekliyorusunuz(tehdit savuran yönetici sitenin yöneticisine ahkam kesen kişi)

Adsız dedi ki...

her zaman her yerde en büyük gümrük alem biliyor daha da görecek

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...