Cumartesi, Ekim 23, 2010

Numan'dan 'Beşyüz' gole eşdeğer bir gol!


İSTANBULSPOR: 1 BEŞYÜZEVLERSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde İstanbulspor, 87 dakika 10 kişi oynayan Beşyüzevlerspor’u 1-0 yenerek rakibine bu sezonki ilk puan kaybını yaşattı.

Maçın henüz 3. dakikasında Beşyüzevler kalecisi Hakan Çolak bariz gol şansını faulle engellediği için kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
İlk 45 dakika genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçerken Beşyüzevler uzaktan vuruşlarla etkili olmaya çalıştı. İstanbulspor’un 1 tane net pozisyonu vardı onda da hücum elemanları müsait durumda topu auta attı.

İkinci yarı tempolu, seyir zevki yüksek bir mücadele vardı. Top adeta bir o kalede bir diğer kaledeydi. Bu yüksek tempo sırasında ani gelişen İstanbulspor atağında ceza sahasına giren Numan topu kalecinin üzerinden aşırtarak ağlarla buluşturdu ve ev sahibi İstanbulspor 1-0 öne geçti.

Kalan bölümde Beşyüzevlerspor rakibi üzerinde büyük bir baskı kurdu. Adeta tek kaleye dönen maçta İstanbulspor defansında açık vermedi, rakibini gollük pozisyona sokmadı.Mücadeleyi 1-0 kazanan İstanbulsporlu futbolcular maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.

İki ekibe bakış 
İstanbulspor’un en büyük özelliği soğuk kanlı oyunculara sahip olması. Rakibin bunaltıcı baskı kurduğu zamanlarda bile rahattılar, sinirlenen rakiple ikili diyaloglara girmediler, futbollarına baktılar. Ayrıca takım olarak birbirlerine çok kenetlenmiş durumdalar.
Beşyüzevlerspor çok yetenekli, genç bir takım. Pas trafikleri çok iyi. 10 numaralı Yavuz ve 3 numaralı Hakan Gül'ün performansları dikkat çekiciydi. Uzun süre eksik oynamalarına karşın daha üstün görünen taraftılar. Ancak rakiplerinin aksine sinirliydiler-ki uzun süre eksik oynayıp bir de geriye düştüklerinden anlaşılmayacak bir durum değil.

STAT: Bakırköy Belediye
HAKEMLER: Emre Malok, Mesut Yüksel, Fırat Vatan
İSTANBULSPOR: Mustafa, Hacı Hüseyin, Sinan, Sait, Cem, Birkan, İbrahim (Ümit 85), Gökhan Öndin, Gürkan, Yavuz (Serkan 76), Numan
TEKNİK DİREKTÖR: Oğuz Ataman
BEŞYÜZEVLERSPOR: Hakan Çolak, Yakup, Hakan Gül, Murat Uslu, Cem, Hakan Koç (Semih 80), Murat Çakal, Güner, Serkan (Recep 3), Ümit, Ergin (Ferhat 80)
TEKNİK DİREKTÖR: Adem Mandıralı
GOL: Numan (67)
KIRMIZI KART: Hakan Çolak (3) (Beşyüzevler)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.