Cuma, Ekim 29, 2010

Kurtuluşspor camiası bir araya geldi



Bursa Süper Amatör Lig'in İnegöl temsilcilerinden Kurtuluşspor’un 16.Geleneksel Dayanışma Yemeği, Park Otel’de düzenlenen görkemli bir geceyle düzenlendi.


Yemeğe Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı ve İnegölspor kulüp başkanı Yusuf Şen, BASKF Genel Başkanı Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu ile Tertip Komitesi Üyeleri, Tüfad Bursa Şube Başkanı Metin Begüm, Hakemler Derneği başkanı Ümit Akkuş, Saha Komiserleri Başkanı Ercan Ütücü ve yönetim kurulu üyeleri, Sarı-Kırmızılı Teknik Heyet ve sporcular, sponsorlardan Hakanspor sahibi Hakan Karagöz, İnegöl’deki kulüp başkan ve yöneticilerin yanı sıra antrenörler çok sayıda davetli katıldı.


Gecede bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Mestan, Kurtuluşspor’u daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi. Kurtuluşspor olarak geçmişte büyük başarılara imza attıklarını belirten Mestan, “1974 yılında kurulan kulübümüz 36 yıldır spor camiasında İnegöl’ümüzü ve Bursa’mızı en iyi şekilde temsil ederek büyük başarılara imza atmıştır.


Bu başarıların elde edilmesinde bu güne kadar hizmeti ve emeği geçen birçok başkanımız, yöneticimiz, sporcumuz, hocamız ve sporseverlerimiz olmuştur. Hepsini saygı ve hürmetle anıyorum. Değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte projeler hazırlayıp bunları hayata geçirmenin gayretleri içerisinde maddi manevi her türlü fedakârlık yaparak kulübümüze hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.


Kulübümüz futbol branşında U-13 kategorisinden başlayarak A takım ile birlikte 7 kategoride, 4 hocamızla ile yaklaşık 150 sporcumuza önce iyi insan, iyi ve ahlaklı sporcu olmanın eğitimini veriyoruz. Bu çalışmalar ile İnegöl’ün gençliğine ve spor camiasına başarılı bir şekilde hizmet etmeyi hedefliyoruz. İnşallah gelecekte spor camiasına ve Türk futboluna yeni isimler kazandırarak bu çalışmaların karşılığını alırız”dedi.


80’li yıllarda Kurtuluşspor formasını giyen Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, “Ahmet Mestan Sarı-Kırmızılı formayı giydiğim zamanlarda benimde takım kaptanlığımı yapmıştı. Kurtuluşspor’un eski başkanları gibi Ahmet Mestan’da takıma büyük emekler verdi. Artık Ahmet Mestan Kurtuluşspor’la, Kurtuluşspor’da Ahmet Mestan’la anılır hale geldi.


Çünkü sürekli yönetim kurulunda, futbolcuyken, kaptanken, başkanken ne zaman kendisine görev düşse, görevinden hiç kaçmadı. Kurtuluşspor’a büyük başarılar kazandırmak için elinden gelen en büyük katkıyı yaptı o yüzden kendisine ve kendisinden önce bu kulüpte yöneticilik yapan, futbol oynayan bütün herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı ve İnegölspor kulüp başkanı Yusuf Şen, ise, “Belediye olarak elimizden gelen bütün katkıları amatör spor kulüplerinde göstermeye çalışıyoruz. Bunun en güzel örneği de şu anda iki tane kapalı spor salonu yapıyoruz. İki tane futbol sahası yapıyoruz ki birisi bitmek üzere.Kurtuluşspor’umuzun hemen yanı başında kent sahaları yapıyoruz.


Amatör futbola, amatör spora olan katkılarımız belediye olarak devam ediyor. Bundan sonra da inşallah devam edecek. İnegölspor Başkanı olarak da Kurtuluşspor’un her zaman yanında olduğumuzu ve yanında olacağımızı ilan etmek istiyorum. Her zaman onlarla birlikte olmaktan, birlikte çalışmaktan keyif aldık, bundan sonrada keyif alacağız”dedi.


Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecenin sonunda, kulübe gelir elde etmek amacıyla çekilişler düzenlenirken, ses sanatçıları Yunus Bülbül, Asuhan ve Kâhtalı Mıçı’nı ise şarkılarıyla geceye renk kattı.


Kaynak: www.bursaamator.com

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.