Cuma, Ekim 29, 2010

Küçükçekmecespor'da radikal kararlar


İstanbul’un Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden olan Küçükçekmecespor’da yönetim, ligin ilk haftasında Yeniköyspor maçında taraftarların çıkarmış olduğu olaylar dolayı radikal kararlar aldı.

Küçükçekmecespor ligin ilk haftasında Yeniköyspor maçında taraftarların kapalı tribün kısmına gelerek kapıları kırması, protokol tribünü koltuklarının kırılarak saha içine atılması ve tribününe alkollü olarak girilmesi sonrası Ayşekadın Gençlerbirliği maçını seyircisiz oynamak zorunda kalmıştı.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda seyircisiz oynan maçta E 5 kısmına bakan bölgede konuşlanan yaklaşık 200 Küçükçekmeceli taraftar, takımlarının galip durumda olmasına rağmen sürekli yönetimi istifaya çağırmıştı. 2. hafta deplasmandaki Altınova maçında da olaylar çıkması nedeniyle yönetim toplandı ve bir dizi karar aldı.

Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak yeni yönetim ve güçlü bir kadro kurarak profesyonel lige çıkma arzusuna gittik. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte futbol takımımız için elimizden geleni yapmaya çalışırken ligin daha ilk haftasında kendi evimizde oynadığımız ve galip geldiğimiz Yeniköyspor maçında taraftarlar alkol alarak protokol tribünlerini bastı ve koltukları kırarak saha içine attı.Bu olaylar nedeni ile Küçükçekmecespor’umuz seyircisiz maç oynama cezası almıştır. O müsabakada olay çıkaran taraftarlar Emniyet mensupları tarafından tespit edilmiş ve adli işlemler yapılmıştır. Futbolcularımız sahada emek verip ter dökerken kendini bilmez bazı taraftarlar kulübümüze maddi manevi zarar vermek için bu tür olayları çıkardılar. Yönetim olarak buna göz yumamayız. Sahada ter döken futbolcularımızın ve şampiyonluğa koşan futbol takımızın buna benzer olaylardan dolayı zarar görmemesi için yönetim olarak bir dizi önlemler aldık” dedi.

Seyirci bilet alıp maça  girecek
Kurşun; “Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nın kapalı tribün kısmı sezonluk olarak kombine biletleri satışa sunacağız. Yine Küçükçekmecespor’a gönül veren ve takımlarını destekleyecek taraftarlar bundan sonra cüzi bir rakamdan bilet alarak maçlara girecekler. Hem bu tür olayların önüne geçmek hem de maddi yönde gelir sağlamayı düşündüğümüzden dolayı yönetim olarak bu kararları aldık” diye konuştu.

"Aynı senaryolar"
Kurşun konuşmasına şöyle devam etti: “İlk Küçükçekmecespor’a başkan olduğum yıl 3. Lig’de şampiyonluğa oynuyorduk. Ligin 7. haftası liderdik, Zeytinburnuspor ile kendi sahamızda oynuyoruz 2-0 galip turumdayken sebebi ne olduğunu bile bugün bile anlamadığım şekilde tribünlerden ‘yönetim istifa sesleri’ yükseldi ve takımız üç maç seyircisiz oynama ve para cezasına çarptırıldı. Zeytinburnuspor maçından sonra çöküşe geçti ve bu durumlara geldik.
Şimdi Küçükçekmecespor Bölgesel ligde üç maçtır galip gelmiş şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Bu hafta kendi sahamızda Ayeşekadın Gençlerbirliği maçında takımız galip olduğu halde taraftarların yönetimi istifaya davet etmeleri kafalarda soru işaretleri bırakıyor.
Bir takım kötü gider kötü yönetilir o zaman yönetim istifaya çağırırsınız ama üç haftadır çok iyi oynayan ve üç maçını da galip gelen Küçükçekmecespor şampiyonluğa adım adım koşarken yönetimi istifaya davet etmek çok anlamsız ve mantıksızıdır. Kaldı ki bir buçuk aylık bir yönetim kurulumuz var, arkadaşlarımız takımız için en iyisini yapmaya gayret gösteriyorlar. Çok acımasız ve çirkin şeyler bunlar. Kendini bilmez bazı kişilere de meydanı bırakacak değiliz, kimse de Küçükçekmecespor’un şampiyonluğunu engelleyemez. Kendini Küçükçekmeceli olarak gören herkesin Küçükçekmecespor’umuza destek vermelerini istiyoruz. Bizim kimseyle sorunumuz yok. Sorun yaratmayı da sen ben kavgasını bırakıp el ele verip elimiz geçen bu fırsatı çok iyi değerlendirerek Küçükçekmecesporum’uzu Profosyonel Lig’e çıkartalım” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Başkan haklı deplasmandaki maç hariç bahsedilen bütün maçlarda staddaydım,İlk maçta taraftarın tepkisi kapalı tribünün paralı yapılması idi.Bu yüzden ikinci yarı kapalı tribüne gittiler.Belki tepkilerinde haklıydılar ama kafayı çekip gidip sağı solu kırıp dökmek onları haksız duruma düşürdü.Takımda geçen senelere oranla çok daha iyi futbol oynuyor.Küçükçekmece eğer kendi içerisindeki sorunlarını hallederse grubunda şampiyonluğu uzak ara garantiler.Bir sözümde tribünlere O tribüne her hafta 500 kişi geliyorsa en az 300'ü sırf kavga etmek olay çıkartmak için geliyor.O 300 kişinin Küçükçekmecespor ile hiçbir gönül bağlarının olduğunu düşünmüyorum.Boşu boşuna hem takımı etkliyorlar hemde kendilerinin başı belaya giriyor.Çekmece tribünlerinde ne zaman mahallecilik bırakılır,Ne zaman herkez K.Çekmecespor için o tribünlere gelir,O zaman bazı şeyler düzelir...

Adsız dedi ki...

Deplasmandaki maçtada ! yalova emniyeti kantin önünde taraftarları sıraya sokmak için biber gazı kullandı bedavadan ! bu nedenle olaylar çıktı yalovada ! bana biber gazı sıkarsa dururp dururken bende saldırırım !! bu kadar basit etki tepki meselesi !! yalovadan istanbula kadar ağlıyarak geldik resmen biber gazları yüzünden !! size sorarım ! türkiyedeki hangi tribünde alkol alınmadan stada giren taraftar grupları var ? hadi bakalım siz engel koyun bize ! kombine kartı çıkartın herşeyi yapın yüz tanımaya sokun hepimizi ! aşkımız renklere sizlere değil !! kombinemi alırım her maçta kapalımda olurum !!

TANRININ KIRBACI dedi ki...

HAHAHA hangi taraftar grubu alkol almadan giriyormuş statlara.

alkol almayın o zaman aslanım. zıkkımlanmayın. sırf sizi degil o alkol ve uyuşturucu olarak deplasmana giden ve kendine taraftar diyenlerin alayını toplayıp yakmalı. sizin gibiler mola yerlerinde benzinci, dükkan yağmalar. siz futbolsever değilsiniz alkoliksiniz.
burda sözüm kçekmecespor'a değil. kendine taraftar diyip alkol ve tütün zıkkımlanan günahkarlara.

Adsız dedi ki...

bunların derdi seyirci meyirci değil bunların derdi kombineden toplu para kazanmak!baktılar ki çok seyirci geliyor maçlara BALda eh kombine kart çıkarttıralım da parayı vuralım dediler bi de utanmadan olayların önüne geçmek için bi de para kazanmak için demişler ayıp ayıp bu taraftarı kimse kullanamaz!!!

Adsız dedi ki...

aklı başında hiç kimse alkol veya benzerlerini alıp maçlarda taşkınlık yapanları onaylamaz. önce bunu bir kenara yazalım.
ancak kendine "tanrının kırbacı" gibi kimlik(!) seçen alkol ve tütün zıkkımlananları (!) kendince günahkar ilan eden yobaz zihniyetin de farkında olalım.
burası türkiye cumhuriyeti. iran veya suudi arabistan değil...

Adsız dedi ki...

Çok deplasman yaptım,Çoğu zaman deplasman otobüslerinde sadece olay çıkartmak için bedavadan zıkkımlanmak için gelen adam gördüm,Adam otobüste içiyor içiyor,Ondan sonra mola yerinde benzinci yağmalıyor.Bunların hepsine şahit oldum.. İçki adam gibi içersen güzeldir,Afedersiniz g.tünle içersen bir halta yaramaz ...

TANRININ KIRBACI dedi ki...

farkımızda ol zaten.

site sahipleri kusura bakmasın yeri değil ama iran ve arabistan korkağı arkadaşa ufak bir hatırlatma yapalım. İÇKİ ZIKKIMLANAN günahkardır. Kitapta böyle yazar. Anladın mı?

Adsız dedi ki...

burası iran değil arap ülkesi değil iyice batıyoruz dibe bu ne ya!

Adsız dedi ki...

Arabistanı İranı bırakalımda kendimize bakalım,Kimse kimsenin kişisel tercihlerine karışamaz.Ben nasıl 5 vakit namaz kılan insanın ibadetine saygılı isem oda benim içtiğim içkiye karışamaz.Tasvip etmese bile susar.Sevapta Günahta yukarıda Allah ile kul arasında görülür.Namaz kılıpta şerefsizlik yapanda çok,Hayatı boyunca namaz kılmayıp adam gibi adam olanda çok,Kimsenin insanlığını dini ritüeller ile ölçemezsiniz.

Adsız dedi ki...

tanrının kırbacı burası laik TÜRKİYE CUMHURİYETİ!Burası bir Avrupa ülkesi! burası laiklik ve özgürlükler ülkesi! isteyen içer isteyen sıçar!Senin zihniyetin bozuk!Sen kimsin ki insanlığı din ile ölçersin gafil!!!

Adsız dedi ki...

"allahın kırbacı"ymış..
allahın yobazı..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.