Pazar, Ekim 31, 2010

Kartal Bulvarspor'un yüzü nihayet güldü


KULAKSIZ OKSPOR: 1 KARTAL BULVARSPOR: 4
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kulaksız Okspor ve Kartal Bulvarspor Sütlüce’de karşılaştı. Konuk ekip sahadan 4-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla tamamladı.

Maçın 7. dakikasında Kartal Bulvar'da Ozan, Kulaksız Okspor savunmasının arkasına sarktı, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunda kaleci Selim son anda topa hakim oldu ve gole izin vermedi.
15’te Yasin’in ceza alanı içine ortasında Abdülkadir'in kafa vuruşunda top kale direğinin üstünden auta çıktı.
31’de Bulvarspor ceza alanı içindeki karambolde rakip takım futbolcusunun eline topun değdiğini düşünen Oksporlu oyuncular penaltı bekledi ancak orta hakem Mehmet Kapluhan ‘devam’ kararı verdi. Okspor kenar yönetimi ve oyuncular uzun süre itirazda bulundu. İtirazlardan dolayı kaptan Kenan ve Gökhan sarı kart gördü.

Maçın 38. dakikasında Kartal Bulvar aradığı golü Şükrü'nün ayağında buldu ve 0-1 öne geçti.
Kulaksız Okspor'un en ciddi gol pozisyonlarından birinde, 40. dakikada ceza alanı içine yapılan ortada Burak'ın altı pas önünde vurduğu şutta kaleci Okan terse gitmesine rağmen ayaklarıyla golü kurtardı.
44’te Erdi ceza alanı yayı dışında havadan gelen topa sert vurdu. Kaleci Okan'ın parmaklarına değen top ağlara gitti ve Okspor skora dengeyi getirdi: 1-1. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı fark geldi
Maçın 66. dakikasında Kartal Bulvar'dan Şükrü’nün sağ taraftan kullandığı köşe atışında kaleci önde olunca top doğrudan kaleye gitti ve Kartal ekibi 2-1 öne geçti.
79’da Kartal Bulvar'da Ahmet’in kaleci Selim ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top kaleciden döndü. Takipçiliğini konuşturan Abdülkadir topu ağlara gönderdi ve Kartal Bulvar 1-3 öne geçti. Bu pozisyondan sonra Kulaksız Oksporlu oyuncular golün ofsayt olduğu yönünde itirazlarda bulundular.

Maçın 89. dakikasında Kartal Bulvar'da oyuna sonradan giren Tolga ceza alanı yayının hemen üzerinden plase vuruşla kaleci Selim'in solundan topu ağlara gönderdi ve Kartal Bulvar 1-4 öne geçti.

Maç sonu itiraz
Maçta başka gol olmayınca Kartal Bulvarspor sahadan 1-4 galip ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü ile Kulaksız Okspor oyuncuları ve kenar yönetimi hakeme uzun süre itirazda bulundu.

Saha: Sütlüce
Hakemler: Mehmet Kapluhan-Servet Irklı-Deniz Hasanoğlu
Kulaksız Okspor: 12-Selim 2-Veli 3-Erdi 4-Kenan 5-Burak 6-Fİkret 7-Burak 8-Gökhan 9-Mehmet 10-Ferhat 11-Fırat
Kartal Bulvarspor: 1-Ozan 2-Yasin 3-İbrahim 4-Ferhat 5-Abdullah 6-Onur 7-Ahmet 8-Rıdvan 9-Ozan 10-Abdülkadir 11-Şükrü

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.