Pazar, Ekim 31, 2010

İstanbul Kastamonu-İkitelli maçı tamamlanmadı



İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta ligin 7.haftasında, zirveyi hedefleyen iki takım, İstanbul Kastamonuspor ve İkitellispor Namık Sevik Stadı'nda karşılaştılar. Maçın normal süresi 0-0 eşitlikle geçilirken, orta hakem Ünal Yentür uzatma dakikalarının bitmesine az bir süre kala maçı bitirdi. Bitirmenin nedeniyse oldukça nadir görülen bir durumdu: İkitelli bir oyuncu kırmızı kart gördükten sonra dışarıda olması gerekirken yedek kulübesinde durdu. Hakem Yentür de topu eline alıp soyunma odasının yolunu tuttu. Konuyla ilgili kararı TFF verecek.


Mücadeleye gelirsek... Maça ilgi oldukça fazlaydı. İstanbul Kastamonu taraftarları bu zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Maçın ilk 45 dakikasında her iki takım da oyun anlamında birbirlerine üstünlük kuramadılar. Maçın orta hakemi Ünal Yentur bir çok pozisyonda oyuncuların itraz etmelerinden dolayı sarı kartına başvurdu.


İki ekip de 10 kişi kaldı
Maçın 75. dakikasında İkitelli ceza sahası taç çizgisinin sağ tarafına yakın yerde İstanbul Kastamonu'dan Yıldıray ve İkitelli'den Murat'ın ikili mücadele sonrası birbirlerinin üstüne yürüdüğünü gören hakem, iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyundan ihraç etti.


İkitelli 9 kişi kaldı ve sonra...
Maçın 86. dakikasında ise İkitelli'de Nesim rakibine sert girince kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Nesim önce dışarı çıktı ancak sonra yeniden saha kenarına kendi yedek kulübesinin bulunduğu bölüme döndü. Hakem Ünal Yentür bunu gördü ve skorbord'un orada topu eline aldı, yardımcılarını yanına çağırdı ve soyunma odasının yolunu tuttu. Her iki takım da saha kenarında biraz beklediler fakat hakem sahaya çıkmayınca takımlar soyunma odalarının yolunu tuttular. Maçla ilgi son kararı TFF İl Başkanlığı raporlar doğrultusunda verecek.


Saha: Namık Sevik
Hakemler: Ünal Yentür-Eser Altıntaş-Kemal Karakoç
İstanbul Kastamonu: 1-Bülent 2-Ayhan 3-Selçuk(16-Mehmet) 4-Miraç 5-Murat 6-Murat 7-Kürşat 8-Naim 9-Yıldıray 10-Egemen(14-Deniz)11-Can
Teknik Sorumlu: Ümit Aslan
İkitelli: 12-Harun 2-Nesim 3-Muhammet 4-Murat 5-Uğur 6-Hakan 7-Çetin(15-Hurşit)8-Gökhan(14-Ali) 9-Baki 10-Nuri(16-Güven) 11-Uğur
Teknik Sorumlu: Volkan Sapmaz 

HABER VE FOTO: İstanbul Kastamonu 37 Haber 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bir vardarlı sporcu olaacak bu macı seyterttim ve şu yorumu söyliyim tam bir hakem faciası vardı sanki maç başlamadan macı kastamonu takımına vermişti.neyse utazmıyım 2 numaralı futbolcu kr-ırmızı kartı görünce uzatma dakikalarıydı ve doğalmen yavaş hareket şekilde cıktı kim yapsa daha kenara gelmeden macı bitirdi ne amntıklayaptıysa.güzel macın en götüsüydü orta hakem

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.