Cuma, Ekim 29, 2010

Irmakspor'un saha tepkisi


İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup’ta lider durumda bulunan Irmakspor, deplasmanda Bahçelievler Olimpikspor’la oynayacağı kritik karşılaşmanın Bahçelievler Toprak Sahası’na alınmasına tepkili.

Irmaksporlu futbolcular adına bir açıklama yapan takım kaptanı Tahsin Özdemir, Olimpikspor’un sezon başından bu yana iç saha maçlarını Bağcılar Belediye Stadı’nda oynadığını hatırlatarak, “Hiç bir gerekçe olmaksızın yapılan bu işlemin etik olmadığını, bu havada çamurda 1. Amatör Lig seviyesinde o sahada maç oynanmasına müsaade eden federasyonun dikkatini çekmek istiyoruz. Yapılan bu işlemin rekabet anlayışına ters olduğunu düşünmekteyiz. Rövanş maçının Hasan Doğan Stadı’na değil Zeytinburnuspor Stadı’na aldırarak doğal çim sahada rakibimizle oynamak düşüncesindeyiz. Belki bu hareketimiz rakibimizin yaptığı yanlışı anlamalarına neden olur. Bu işin takipçisi olacağız. Umarız bundan sonra da iç saha maçlarını Bahçelievler Stadı’nda oynarlar” dedi.

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşım bizde bek meraklı değiliztoprak sahada oynamaya ve biz sadece 1 mac bağcılarda oynadık iyi araşdırın bizim icsahamız bahcelievlerdir heryaş maclarımız bahcelievlerde oynanıyor bizim için macı zeytinburnuna almanıza gerek yok bizde yenibosnaya alma niyedimiz yok iki takım adınada iyi bir mac olacak

Adsız dedi ki...

Bırakın bu senaryoları arkadşım 2 iç saha maçınızı bağcılarda oynadınız bağcılar sahasında 12:30dan sonra boş isteseydınız orada oynarsınız bakalım görücez ne kadar doğru iç saha maçlarınızı bahçelievlerde oynıcakmısınız ama emınımki tekrar çime dönceksiniz... Bu tur senaryolar yapmanıza gerek yok.

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.