Çarşamba, Ekim 27, 2010

Gümüşhane 1 puanı son dakikada kurtardı


İSTANBUL GÜMÜŞHANESPOR: 1 İFA SPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Küme 2.Grup'ta çıkışa geçmek isteyen İstanbul Gümüşhane, büyük çekişmeye sahne olan maçta son dakikada gelen golle İfaspor ile 1-1 berabere kaldı ve puanları paylaştı.

Mehdi Sancak sahasında kalabalık bir seyirci topluluğu önünde oynanan mücadelenin ilk yarısında iki ekipte gol kaydına muvaffak olamayınca soyunma odasına 0-0'lık sonuçla gidildi.

İkinci yarıya ev sahibi İstanbul Gümüşhanespor ilk yarı Turuncu olan forma üstlerini değiştirerek ikinci yarıda Mavi formayla mücadele etti.
 51'de ikinci yarının ilk tehlikeli atağında İfaspor'da Erkan'nın ceza sahası solundan vuruşunda top az farkla auta gitti.

63'de konuk Yeşil-Kırmızılılar ilginç ve tartışmaya açık pozisyonda öne geçti.Ceza sahası sol çaprazında Cihan'ın vuruşu uzak direkten geri döndü ve kale sahası içerisinde bekleyen Murat'a çarparak filelerle buluştu. Ofsayta açık pozisyonda İstanbul Gümüşhanesporlu futbolcular topun Murat'ın eline çarptığı gerekçesiyle yoğun itirazda bulunmaları kararı değiştirmedi: 0-1

78'de Kağıthane temsilcisinde Burak'ın kullandığı korner atışında direkt kaleye giden topu Uğur son anda kornere yolladı.
81'de Turuncu-Mavililer'de orta sahadan aldığı topla ceza sahasına hareketlenen Nihat'ın sert şutu savunmaya çarpınca kontrpiyede kalan kaleci Uğur'un için sansının yanında olduğu  dakikada top üst direğin hemen üzerinden kornere gitti.

90'da son kozlarını oynayan İstanbul Gümüşhanespor'un taktik değişikliği sonuç verdi ve Turuncu Mavililer skorda dengeyi yakaladı.Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içerisinde açısı dar olmasına rağmen Yalçın'ın kaleci Uğur'un üstünde aşırttığı topa oyuna ikinci yarı dahil olan Bayram dokundu ve mücadele bu skorla sona erdi: 1-1

STAT: Mehdi Sancak
HAKEMLER: Hasan Yanık, Erhan Güler, Abdullah Kara
İSTANBUL GÜMÜŞHANE: Umut, Ahmet, Yücel, Erhan, Erkan, Fatih, Yalçın, Nihat, Yaşar, Serdar, Burak, Batuhan
TEKNİK SORUMLU: Kenan Dinler
HALKALI İFA: Uğur, Faruk, Hüseyin, Serkay, Serkan, Özkan, Hakan, Engin, Murat, Erkan, Özkan
TEKNİK SORUMLU: Fahrettin Seyhan
GOLLER: Bayram (90) / Murat (63)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bu kadar balık bi gol atılır mı yaa

Adsız dedi ki...

ifalılar moraliniz hiç bozmayın bu takım elinde sonunda şampiyon olacak...
başında iki tane deneyimli hoca var. Onlar şampiyon yapmayacakda kim yapcak.

Adsız dedi ki...

gümüşhanespor çok kötü bi takım ifa fark yapmalıydı.ifa nın yapamadığını umarım bu hafta sultantepe farklı yenerek yapar.

Adsız dedi ki...

gümüşhanenin orta sahadaki pas trafigini saglayan 6 numarası sakatlanınca gümüşhane oyun disiplininden koptu. ama son dakikalarda rakip üzerine kurdugu baskı sonuç verdi golu buldu gümüşhane bu ligin iddalı takımlarından.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.