Pazar, Ekim 31, 2010

Çeliktepe avantajı değerlendirdi


ZEYTİNBURNU YILDIZSPOR: 0 ÇELİKTEPESPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup'ta alt sıraları ilgilendiren müsabakada Çeliktepespor, deplasmanda 64 dakika 10 kişi oynayan Zeytinburnu Yıldızspor'u ilk yarıda bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Kontrollü başlayan mücadelenin ilerleyen dakikalarında ev sahibi Zeytinburnu Yıldızspor oyunda ağırlığını biraz daha fazla hissettirmeye başladı. Mavi-Beyazlılar rakibine tam da üstünlük kurmaya başladığı dakikalarda Evren'in erken kırmızı kartı ile sarsıldı. 12.dakikadan sarı kartı olan Evren, 26. dakikada rakibine arkadan yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarı kartını görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

10 kişi kaldıktan sonra Zeytinburnu temsilcisi beklenin aksine pozisyon bulan taraftı. Konuk Çeliktepespor'un 40.dakika itibariyle henüz kaleyi bulan şutu yokken Mavi-Beyazlılar dört kez Kağıthane temsilcisinin kalesini yokladı ama Cenk'i geçemedi.
30'da Zeytinburnu Yıldızspor'un gelişen atağında ceza sahasına ortalanan topa Cenk'in müdahalesi yeterli olmadı. Kısa düşen topa Mavi-Beyazlılar’da Serhan'ın vuruşunu filelere gitmek üzereyken savunmada Yasin son  anda müdahale etti.

Kerem'den nefis bir gol
41'de Çeliktepespor'un kaleyi bulan ilk şutu golle sonuçlandı. Sarı-Siyahlılar’ın gelişen atağında Bulut ceza sahası ön çizgisi üzerinde yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kerem o kadar güzel vurdu ki, köşeye giden topa Engin'in yapacak hiçbir şeyi yoktu: 0-1

İlk yarısını önde kapatan konuk Çeliktepespor ikinci yarıda bir kişi fazla oynamanın da verdiği avantaj ile kontrollü bir oyunu tercih etti. İlk yarıdaki etkili oyunu ile golü bulamayan Zeytinburnu Yıldızspor ise sayıca eksik olmanın verdiği dezavantaj rağmen topla daha fazla oynayan, rakip kalede daha fazla görünen ekip taraftı ancak kalabalık ve hatasız oynayan Çeliktepespor savunmasını geçmekte zorlandı.

Çeliktepe risk almadı
84'te Çeliktepespor ikinci gole çok yaklaştı. Orta sahadan atılan topta savunma arkasına sarkan Bulut'un pozisyonuna yardımcı hakem ofsayt kaldırmasına rağmen orta hakem Fatih Öztürk devam ettirdi. Sol kanattan hareketlenen Bulut, ceza sahası sağından bekleyen Burak'ın önüne bıraktığı topta bu oyuncunun vuruşu Engin'den döndü.Boşta kalan top tekrar Bulut'un önüne düştü ancak savunma son anda araya girdi.
90'da Zeytinburnu Yıldızspor'un kazandığı korneri kullanan Sezgin ortasında arka direkte İrfan'ın vuruşu farklı bir şekilde auta gitti.

Dakikalar ilerledikçe risk almasına rağmen Zeytinburnu temsilcisi bir türlü aradığı golü bulamadı ve mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Deplasmanda 3 puanı tek golle alan Çeliktepespor ise büyük bölümünü eksik oynayan rakibinin etkili oyununa rağmen başarılı mücadele etti. Sarı-Siyahlılar’da kaleci Cenk ve Osman başarılı futbolları ile dikkat çekti.

STAT: Hasan Doğan
HAKEMLER: Fatih Öztürk, İlyas Dokuzkardeş, Gökselin Eroğlu
ZEYTİNBURNU YILDIZSPOR: Engin, Ali Osman, Güngör, Mustafa, İrfan, Serhan(dk.87 Atilla), Sezgin, Yaşar, Evren, Kerim, İsmail(dk.60 Okan)
TEKNİK SORUMLU: Yasin Taş
ÇELİKTEPESPOR: Cenk, Yasin, Mert, Yunus, Osman, Mustafa, Kerem(dk.70 Nurettin(dk.90 Anıl)), Oğuzhan, Oğuzhan Noyan(dk.55 Erdoğan), Burak, Bulut
TEKNİK SORUMLU: Bülent Özsoy
GOL: Kerem (41)
SARI KARTLAR: Evren / Cenk
KIRMIZI KART: Evren(26)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yatın kalkın kalecinizle kaptanınıza dua edin çeliktepeliler onlar olmasaydı sahadan farklı bir galibiyet ile ayrılacaktık

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...