Çarşamba, Ekim 27, 2010

Çatalcaspor zirveyi bırakmadı



İSTANBUL BAYBURTSPOR: 0 ÇATALCASPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Küme 6.Grup'ta haftaya ilk iki sırada giren iki ekibin mücadelesinde Çatalcaspor, deplasmanda İstanbul Bayburtspor'u Mahmut'un ayağından gelen golle 1-0 mağlup etti.


Maç öncesi yedek kulübesi krizi!
Mücadelenin başlama düdüğünden önce iki takım arasında yedek kulübesi krizi yaşandı. Kurallar gereği misafir takımın öncelik hakkı olduğu yedek kulübesi krizini mücadelenin hakemi Erdem İren sonlandırdı ve önceliği Çatalcaspor'a tanıdı.


Mehdi Sancak Stadı'ndaki mücadeleye hızlı başlayan konuk Çatalcaspor oldu.Başlama düdüğünün ardından henüz ilk dakika içerisinde Sarı-Kırmızılılar'da Murat'ın ceza yayı üzerinden yerden vuruşu direkten oyun alanına geri döndü.
30'da Çatalcaspor'un tecrübeli oyuncusu Suat çıktığı hava topu mücadelesinde kafasına aldığı darbe ile bir anda yerde kaldı. Saha içerisinde hemen müdahale edilen oyuncu tedavisinin ardından mücadeleye devam etti.


39'da İstanbul Bayburtspor direklere takıldı.Sarı-Siyahlılar'da orta sahadan aldığı topu süratle taşıyan Emre'nin vuruşunda Serkan'dan seken top kornere gitti.Kullanılan korner atışında arka direkte boşta kalan topa Yunus Emre'nin vuruşunda top bir kez daha direğe çarptı ancak bu kez auta gitti.


45+1'de Çatalcaspor'un sağ kanattan gelişen atağında top en son ceza yayı üzerinde Erdem'de kaldı.Erdem kontrolünün ardından sol kanatta müsait durumdaki Mahmut'un önüne bıraktığı topa bu oyuncunun yaptığı yerden kaleye gönderdiği sert vuruş uzak direğe gitti ve Sarı-Kırmızılılar devreyi 1-0 önde tamamladı. 


İkinci yarıda skor avanajını elinde bulunduran konuk Sarı Kırmızılılar skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi.Beraberlik için ikinci yarının büyük bir bölümünde üstün oynayan İstanbul Bayburtspor'un çabaları sonuç  vermedi ve mücadele Çatalcaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Hasan'dan Fair-Play'lik hareket!
Mücadelenin 88.dakikasında gelişen İstanbul Bayburtspor atağında Hasan ceza sahasına çizgisi üzerinde rakibini geçmesine rağmen rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı ancak yerde kalmak yerine ayağa kalkarak zor pozisyonda da olsa pasını Emre'ye çıkardı. Emre'nin vuruşu ise auta gitti.Pozisyonda Hasan ayağa kalkmayıp yerde kalmayı tercih etse belkide mücadelenin hakemi penaltı noktasını gösterecekti ama Hasan takımının bir puan kazanabilme ihtimaline karşı kimilerine göre yanlış ama doğru bir karar verdi.


STAT: Mehdi Sancak
HAKEMLER: Erdem İren, Habib Tiryaki, Deniz Demir
İSTANBUL BAYBURT: Eren, Mehmet, Mustafa, Andaç, Ercan, Ali, Burak(dk.73 Serkan), Yunus(dk.55 Taner), Mehmet, Hasan, Emre
TEKNİK SORUMLU: Naci Savsun
ÇATALCA: Serkan, Gökay, Mahmut, Serkan, Suat, Evren, Erdem, Ergün(dk.62 Güvener), Soner, Murat(dk.84 Taner), Cem(dk.75 Emircan)
TEKNİK SORUMLU: Hasan Türkyılmaz
GOL: Mahmut(46)


HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.