Salı, Ekim 26, 2010

Arnavutköy Belediye'nin 'Yıldız'ı parlıyor


ARNAVUTKÖY BLD: 3 YILDIZTABYASPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta lider Arnavutköy Belediyespor, sahasında konuk ettiği Yıldıztabyaspor’u 3-0 yenerek kayıpsız yoluna devam etti.

Maça ev sahibi Belediyespor iyi başladı. Kaptan Mustafa güzel ara pasında Vardar’ı buluşturdu, Vardar da aynı güzellikte pasını Erkan’a çıkardı. Erkan da topu ağlara gönderdiğinde maçta daha 10 saniye geride kalmıştı!

15. dakikada Vardar kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderemedi. Çok geçmeden Erkan tekrar sahnedeydi. 22’de Ramazan’ın ortasını röveşata ile tamamlayan Erkan skoru 2-0 yaparken ilk yarının da skorunu belli etti.

İkinci yarıya Yıldıztabyaspor etkili başlasa da oyuna sonradan giren Ferit’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Kırmızı-Beyazlılar buna karşın pozisyonlarda girdiler ancak değerlendiremediler.
Ev sahibi ekipte 88. dakikada Vardar bir plase vuruşla skoru 3-0 yaptı. Maç da bu skorla sona erdi. Arnavutköy Belediyespor böylece puanını 18’e çıkardı.

HABER: MURAT FİLİZ
FOTOĞRAF: MURAT K. DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...