Perşembe, Ekim 28, 2010

Adalar seriyi bozmadı



GÜLSUYUSPOR: 0 ADALARSPOR: 1
Adalarspor, Gülsuyuspor'u Gökhan'ın 5. dakikada attığı golle 1-0 yenerek İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup'ta liderliğini sürdürdü.
Maça çok hızlı başlayan Adalar kanatlarını kullanarak rakip kalede gol aramaya başladı.5.dakikada Yakup'un pasıyla buluşan Cihan'ın ceza alanına ortasında Erdi'nin müdahalesi ile topu önünde bulan Gökhan klas bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Golün de etkisiyle Adalar maçı kontrol altında tutarak soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.
İkinci yarıda Gülsuyu bir gol bulmak için değişikliklerle oyuna başladı. Adalarspor da oyuna Alper ve Emrullah'ı alarak karşılık verdi. Sarı-Siyahlılar iyi savunma yaparak maçtan galip ayrıldı. Adalar ekibi böylece üst üste beşinci maçından galip ayrıldı. Ayrıca Gülsuyu ve Adalar sporcuları maç sonunda centilmence birbirlerini tebrik ederek, başarılar dilediler.


Şimdiki hedef Fikirtepe maçı
Maçtan sonra Adalarspor futbolcular saha içinde ve soyunma odasında sevinç gösterilerinde bulunarak haklı galibiyetlerini kutladılar. Maç sonunda görüşlerini aldığımız takım kaptanı ve kalecisi Yunus Yücel şöyle konuştu: "Bu takımın abisi ve takım kaptanı olmaktan son derece keyif alıyorum.Geçen seneki namağlup şampiyonluktan sonra bu sene de aynı şekilde devam etmemiz bizi çok mutlu etmektedir. Takım olarak bir amaç için bir araya geldik ve adım adım hedefimize doğru ilerliyoruz. Bu maçın keyfini çıkardıktan sonra salı gününden itibaren Fikirtepe maçının hazırlıklarına başlayacağız. Tüm Adalar halkı bu takımıyla gurur duysun,başarılarımız devam edecektir. Bu vesile ile yerelfutbol.com aracılığıyla Efkan Bucak'a ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz."


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

geçen sene ve bu sene namağlup yazmısnz ama adalar sezonun ilk macında pendikdoğana 2-1 yenildi bilginize

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...