Pazar, Ekim 31, 2010

10 kişilik Küçükçekmece Velimeşe'yi devirdi


VELİMEŞE BELEDİYESPOR: 1 KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren İstanbul Temsilcisi Küçükçekmecespor deplasmanda, son 15 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta Tekirdağ Velimeşe Belediyespor’u 2-1 mağlup etti ve evine 3 puanla döndü.

Milli Takım’da bulunan Mustafa Kutay’dan yoksun sahaya çıkan Küçükçekmecespor ve ligde üç maçta 1 puan toplayan Velimeşe Belediyespor takımları sahaya mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.
Karşılaşmayı Velimeşe Belediye ve Kulüp Başkanı Rasim Yüksel, Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, iki takımın yönetim kurulu üyeleri, Velimeşe Jandarma Karakol Komutanı ve yaklaşık 150 civarında taraftar topluluğu izledi.

Müsabakaya her iki takım da temkinli başladı. Özelikle ilk 15 dakika iki takım da birbirlerinin üzerine gitmekten çekindi daha sonra Küçükçekmespor defansın arkasında attığı uzun toplarda, Recep’le gol aramaya başladı.
20. dakikada Küçükçekmecespor sol taraftan Veysel’le köşe atışı kullandı. Gelen topa ceza alanı içinde yükselerek kafayı vuran Recep Küçükçekmecespor’u 1-0 öne geçiren gollü attı.
34’te Küçükçekmecespor’da Eray topla birlikte ceza alanı içine doğru yöneldi. Topla hareketli olduğu anda meşin yuvarlağa ayağının dışı ile sert vurdu. Top Velimeşe kalesini yalayarak auta çıktı.
37’de ev sahibi Velimeşe Belediyespor serbest vuruş kazandı. Kaleyi karşıdan gören noktada Eray’ın sert vuruşu top az farkla üstten auta çıktı.
40’ta Velimeşe Belediyesporlu Ahmet buluştuğu topla Küçükçekmecespor ceza alanı içine girdi, kaleci Mehmet’le karşı karşıya kaldı, Mehmet’in solundan topu Küçükçekmece ağlarına yollayarak skoru 1-1 yaptı.
42’de Küçükçekmecespor’da sol kanattan ceza alanı içine ortalanan topu takip eden Metehan topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak Velimeşe ağları ile buluşturdu ancak ofsayt gerekçesi ile pozisyon geçersiz sayıldı. İlk devre de 1-1 bitti.

Önce golü verdi, sonra iptal etti
51’de Küçükçekmecespor sol taraftan serbest vuruş kullandı. Ceza alanı içine gelen topu takip eden Mustafa Engin kafa ile topu ağlara yolladı, karşılaşmanın Orta Hakemi Çağatay Altay santra noktasını gösterdi. Küçükçekmeceli futbolcular sevinirken orta hakem birden faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti.
63’te Küçükçekmecespor’da Veysel ceza alını dışında topa sert vurdu top önce üst direkten döndü, dönen topu takip eden Recep’in kafası yine üst direkten döndü. Dönen topu takip eden Velimeşe savunması tehlikeyi uzaklaştırarak derin bir nefes aldı.

10 kişi kaldılar, sonra golü attılar
75’te Küçükçekmecespor’da Hakan rakibine sert müdahalede bulununca karşılaşmanın hakemi tarafından ikinci sarı kart, sonra kırmızı kartla oyundan atıldı.
80’de Küçükçekmecespor Yıldıray’la köşe atışı kullandı. Ceza alanı içine gelen topa yükselen kaptan Harun’un kafasında top ikinci kez Velimeşe Belediyespor ağları ile buluştu: 1-2
88’de Küçükçekmecespor köşe atışı kulandı. Gelen topa Recep topuğu ile topa vurdu. Top ağlara gideceği anda Velimeşe kalecisi Tolga güzel bir refleksle gole müsaade etmedi ve karşılaşma misafir takım Küçükçekmecespor’un zor da olsa 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşmanın sonunda Küçükçekmeceli futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı. Müsabaka sonrası Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun ve yönetim kurulu, Velimeşe Belediyesi ve Kulüp Başkanı Rasim Yüksel ve Jandarma Karakol Komutanı’na göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

STAT: Velimeşe Belediye
HAKEMLER: Çağatay Altay, Özben İpiçi, Murat Güçli
VELİMEŞE BELDEİYESPOR: Tolga Saran** Samet** Özgür* Tolga Tufan** Alper** Emrah** Mustafa* (60.dk Özer*) Eray* (78.dk Serdar*) Ahmet Uzan *** Selçuk** Semih* (74.dk Ahmet Çoşkun*)
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mehmet** Erya*** Hakan** Alihan* (49.dk Kamil***) Harun*** Yıldırım*** Mustafa Engin** Emre* (22.dk Mertcan*) (72.dk Ayhan*)
GOLLER: Ahmet (40) / Recep (20), Harun (80)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...