Çarşamba, Eylül 22, 2010

Sarayönü Belediyespor sahaya indi



Geçtiğimiz sezon Konya şampiyonu olarak Sarayönü ve Konya’yı 3. Lig'e terfi maçlarında temsil eden Sarayönü Belediyespor, topbaşı yaptı. Kondisyon ağırlıklı antrenmanlara ağırlık veren Yeşil-Siyahlılar, denenmeye gelen oyuncuların durumunu görmek için önümüzde ki hafta sonu bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Antrenör Niyazi Kart, nezaretinde kendi saha ve tesislerinde ilk idmanının yapan yeşil-siyahlı futbolcuların morali ise oldukça yüksekti. Eski ve genç oyuncular ile yeni transferlerin kaynaştığı yeşil-siyahlı ekip, ilk etapta kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yapacak. Günde tek antrenmanla hazırlıklarını hafta içinde de sürdürecek olan Sarayönü Belediyespor, önümüzdeki hafta sonu bir hazırlık maçı yapmak için takım arayışında. İlk 2 gün yapılan antrenmanlarda denenen oyuncularla ilgili kararın önümüzdeki hafta sonu oynanması planlanan hazırlık maçından sonra verilecek. Özellikle yeni transfer edilen genç oyuncular göz doldururken, Sarayönü Belediyespor’da tempo her geçen gün artacak.

Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, yaptığı açıklamada, camianın beklentisinin büyük olduğunu, bu coşkuya cevap verebilme adına sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Kart, hedeflerinin ise en iyisini yapabilmek olduğunu belirterek şunları söyledi;
“Hazırlıklarımızın ilk bölümünde kendi tesislerimizde başladık. Hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirerek lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda deneyeceğimiz, bakacağımız, göreceğimiz, transfer edebileceğimiz veya gönderebileceğimiz oyuncular da mevcut. Burada ki amaç, kampa gidene kadar Sarayönüspor’un lige girecek ideal kadrosunu oluşturabilmek. Yeni sezon için 20-22 kişilik bir kadro belirleyeceğiz. Bu çalışmalardan sonra eksikliklerimiz doğrultusunda bir ya da iki oyuncu kadromuza dahil de edebiliriz. Amaç, hedefe iyi bir şekilde koşmaktır. Bütün planlarımız, programlarımız ve çalışmalarımız bu doğrultuda” dedi.


Öte yandan Sarayönü Belediyespor, anlaştığı oyuncularla sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlılar Keşanspor’dan Hakan Dörtyol’u ve Şanlıurfa Belediyespor’dan Kenan’ı renklerine kattı.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA SOLAK

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...