Çarşamba, Eylül 22, 2010

Sarayönü, '11 Altın Adam' arıyor


Sarayönü Belediyespor, takımın sezon içerisinde gideceği 11 deplasmanın gidiş-geliş ve konaklama giderlerinin karşılanması amacıyla ‘11 Altın Adam Aranıyor’ sloganı ile bir kampanya başlattı.

Sarayönü Belediyespor’a yapılacak yardımların yine Sarayönü’ne döneceğini kaydeden Sarayönü Belediyespor 2. Başkanı Mustafa Turan, “Önümüzdeki sezon önemli bir ligde mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz yıl başlangıcını yaptığımız Sarayönü’nün ismini duyurmada bu yıl daha fazlasını yapacağız. Kendinden bahsettiren bir takım olacağız. Bunun için de desteğe ihtiyacımız var. Bu sene gideceğimiz deplasmanlar içerisinde en kısa mesafeler Konya Gençlerbirliği ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor deplasmanları. Diğer gideceğimiz deplasmanlar 3-4 saatlik mesafede. Bu mesafede ki deplasmanlara 1 gün önceden gitmek zorundayız. Bu nedenle de konaklama ihtiyacı ortaya çıkacak. Bu da kulübümüze önemli oranda maddi külfet getirecek. Hiçbir geliri bulunmayan kulübün üzerinde ki yükü hafifletmek için yönetim kurulu olarak bir kampanya başlatmaya karar verdik. Her bir deplasman ayrı ayrı işadamları arıyoruz. “11 Altın Adam Aranıyor” sloganı ile yola çıktık. Tüm Sarayönülülerin desteğini bekliyoruz. Fikstür ve mücadele edeceğimiz takımlar henüz belli değil ama biz şimdiden bu tür çalışmaları yapıyoruz. Tüm işadamlarımız ve esnaflarımızdan destek bekliyoruz. Bu kampanyaya duyarlılık gösteren işadamlarımız yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla irtibata geçebilir” dedi.

İlk destek Koyuncu’dan
Sarayönü Belediyespor yönetimi tarafından başlatılan ’11 Altın Adam aranıyor’ kampanyasına ilk destek Sarayönü’nün yetiştirdiği sanatçılardan biri olan Ramazan Koyuncu’dan geldi. Koyuncu, başlatılan kampanyanın güzel bir düşünce olduğunu belirterek, “Bizler Sarayönü’nde bu ilçenin havasını teneffüs edip, bu topraklardan çıkan ekmeği yiyenler olarak yola çıkan bu insanlara yardımcı olmalıyız. Sarayönü Belediyespor şu ana kadar elde ettiği başarılarla tarihe geçti. Son 5-6 yılda tarihinin en başarılı dönemini geçirdi. Önümüzdeki sezon Sarayönü için tarihi bir fırsat. Konya dışından takımlar ve taraftarlar Sarayönü’ne gelecek. Bu tanıtım için önemli bir fırsat” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA SOLAK

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.