Çarşamba, Eylül 22, 2010

Mustafapaşaspor'un hedefi BAL


Kocaeli Süper Amatör Lig takımlarından Mustafapaşaspor, 2010-2011 sezonuna Bölgesel Amatör Lig hedefiyle başladı. Bu sezon iddialı bir kadro oluşturan Gebze’nin köklü kulübü, flaş transferler yaptı.

Mustafapaşaspor, İstanbul Sultanbeyli Belediyespor’dan Taner Baytar, Kaynarcaspor’dan Emrah Gengönül, Uğur Güldalı ve Enver Erzurum, Orhanlı Belediyespor’dan Talha Altun, Nazmi Tüysüz, Kocaeli Süper Amatör Lig takımlarından Şekerpınar Belediyespor’dan Birol Garip, İzmir Süper Amatör Lig takımlarından Bayındırspor’dan Fatih Sayın’ı renklerine bağladı.

Geçen sezondan takımda tutulan yetenekli oyuncularla kaliteli bir kadro oluşturan Mustafapaşaspor’un bu sezon ki performansı merak konusu. Sezon öncesi yapılan son hazırlık maçında İstanbul’u BAL’da temsil edecek olan Kartal Belediyespor ile yaptığı maçı 5-1 kazanan Mustafapaşaspor lige hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Kocaeli Süper Amatör Lig’de sezon 25-25 Eylül tarihlerinde başlayacak.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...