Salı, Eylül 28, 2010

Leventspor 'Gök'lere uçtu


GÖKTÜRKSPOR: 0 LEVENTSPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta Leventspor, deplasmanda karşılaştığı Göktürkspor'u 2-0 mağlup ederek 2. haftayı da kayıpsız atlattı. Kırmızı-Siyahlılar’da oyuna ikinci yarı dahil olan Can bir asist ve bir golle galibiyetin baş mimarı oldu.

Sezonun ilk haftasında yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı sahaya çıkmayan Göktürkspor'a konuk olan Leventspor, genç bir kadroyla mücadele eden rakibini oyuna ikinci yarı dahil olan Can'ın mükemmel performansı ile 2-0 mağlup etti. İlk yarısından gol sesinin çıkmadığı mücadelede Beşiktaş temsilcisi ikinci yarıdaki etkili oyunu ile sonuca gitti. Karşılaşmada Kırmızı-Siyahlılar’a galibiyeti getiren golleri 59. dakikada Erdem Kodalak ve 71.dakikada Can kaydederken, oyuna ikinci yarı dahil olan Can ilk golünde asistini yaparak galibiyetin baş mimarı oldu.

Barbaros'un talihsizliği
Mücadeleye ilk on birde başlayan Barbaros 67.dakikada sakatlanarak kenara geldi. Bu dakikaya kadar başarılı bir performans sergileyen tecrübeli oyuncu, hava topu mücadelesinde ev sahibi ekipten Ufuk ile havada çarpışınca dudağının üst kısmında açılma meydana geldi. Saha içerisindeki tedavisinin ardından oyun dışına alınan Barbaros'un durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

59'da sağ kanattan ceza sahasına ortalanan topu, Kırmızı-Siyahlılar’da oyuna ikinci yarı dahil olan Can iyi takip etti ve çizgi üzerinden kale sahasına doldurdu. Havadan gelen topu iyi takip eden Erdem Kodalak, savunma ve kaleciden önce araya girerek topu filelere yolladı. 0-1
68'de oyuna 1 dakika önce dahil olan Sezgin'in getirdiği topta ceza sahası içinde Fatih'in vuruşunda top direğe çarparak oyun alanını terk etti.
71'de Leventspor'da maç boyunca sağ kanadı etkili kullanan Ahmet Çötoğlu'nun ortasında kale sahası içinde Can topu filelere yolladı. 0-2
83'de Göktürkspor atağında Ufuk'un şutu direkten dönerken boşta kalan topu iyi takip eden Tekin, uygun pozisyonda topu dışarı yolladı.

STAT: Göktürk
HAKEMLER: Kerem Altınçiçek, Giray Çitiloğlu, Ulaş Koçer
GÖKTÜRKSPOR: Eren, Hacı, Yusuf(dk.73 Tekin), Emrah, Doğan, Mustafa, Mehmet(dk.49 Ferdi), Mustafa(dk.73 Mehmet), Ufuk, Barış, Özgür
TEKNİK SORUMLU: Turabi Yılmaz
LEVENTSPOR: Mehmet, Ahmet Çötoğlu, Ali, Mustafa, Emre, Barbaros(dk.67 Sezgin), Erdem Kodalak, Nuri(dk.58 Evren), Fatih, Yücel, Önder(dk.49 Can)
TEKNİK SORUMLU: Burhan Esmen
GOLLER: Erdem Kodalak(59), Can(71) (Leventspor)

Kaynak: www.leventspor.org

2 yorum:

Adsız dedi ki...

genç takımla cıkacaklar
takım dağıldı diye iyiki rehavete kapılmamışız..genç olan kadroları cok iyiydi ısırıyolardı.ilk yarı gol atsalardı mac en kötü berabere biterdi. takım dağınık başladı ama toparladı. ikinci yarı da gollerle maçı kazandık. ilk yarı kaçırdığımız pozisyonları atsaydık farklı da olabilirdi.ama Gokturk takımı iyi bi takım.
Tebrikler LEVENTSPOR

Adsız dedi ki...

göktürkün kadro genç değildi üç kişi haricinde hepsi geri döndü bize.giden üç kişi yaşlıydı sadece.iyi dileklerin için saol biz toparlanırız.Siz de iyi takımsınız dürüst söylemek gerekirse bence rahat şampiyon olursunuz grupta ama ikinci etap 15 maç farklı orası için bi garanti diyemem.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...