Çarşamba, Eylül 29, 2010

Kartal'ın pençesi ağır geldi


SEFAKÖY KARTALSPOR: 7 GÜNEŞLİSPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup’ta ligin 2. haftasında Küçükçekmece temsilcisi Sefaköy Kartalspor Bağcılar temsilci Güneşlispor’u güzel futbol sonrası 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Skor 3-1’ken Güneşlispor 9 kişi kaldı.

Sefaköy Kartal Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. 18. dakikada Sefaköy Kartalspor’da Çetin ceza dışında topla buluştu, kaleye doğru yöneldi, kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. Çetin’in sert şutunda top Güneşli ağları iler buluştu ve Sefaköy Kartalspor 1-0 öne geçti.
35.dakikada sağ taraftan ortalanan topu çok iyi takip eden Çetin kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoruydu

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu sefer misafir takım Güneşlispor oldu. İlk yarıya oranla daha atak futbol sergileyen Güneşlispor rakip kalede gol aramaya başladı. 50. dakikada konuk ekip sağ taraftan köşe atışı kulandı. Topu çok iyi takip eden Ömer sert bir vuruşla skoru 2-1 yaptı.
56. dakikada Kartalspor’da Egemen orta alandan aldığı uzun topta kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı, kalecinin solundan topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı.

Üst üste iki kart
60 ve 62. dakikalarda Güneşli’den Beyhan ve Melih rakiplerine sert girdikleri için karşılaşmanın orta hakemi Aydın Sümere tarafından kırmızı kartla saha dışına gönderildiler. Güneşlispor müsabakanın geri kalan süresinde 9 kişi mücadele vermek zorunda kaldı.

66. dakikada Sefaköy Kartalspor’da Egemen ceza alanı içinde topla buluştu, plase vuruşunda skor 4-1 oldu.
69’da Murat sağ taraftan aldığı topla ceza alanına girmek üzereyken sert vurdu: 5-1
81’de Güneşlispor’dan Murat ceza alnın içinde buluştuğu topu ağlara göndererek farkı üçe indirdi: 5-2
86’da, ikinci yarıda oyuna dahil olan Hakan Aksu topla buluştu, ceza alanına girmek üzereyken sert vurdu ve top Güneşlispor ağlarıyla 6. kez buluştu.
88’de Egemen yaklaşık 25 metreden topa mükemmel vurdu ve skoru belirledi: 7-2

STAT: Sefaköy Kartal
HAKEMLER: Aydın Sümerer ***, Erol Yıldız ***, Deniz Hasanoğlu***
SEFAKÖY KARTALSPOR: Sedat*** Metin*** Birol*** Enis*** Emrah*** Ömer** (Hakan Aksu**) Murat*** Erkan*** Çetin**** Kadir** (Hakan Çirit**) Egemen***
GÜNEŞLİSPOR: Ali* Ömer** Veys* Beyhan* Abdullah* Hüseyin* Melih* Kıvanç* (Aykut*) Nihat* Mustafa* Emrah*

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.