Cumartesi, Eylül 25, 2010

İFA Spor'da Tufan Engin bıraktı



İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup takımlarından Halkalı İFA Spor’da teknik direktör Tufan Engin görevinden istifa etti. Engin kendi isteğiyle görevden ayrılırken yönetim istifayı kabul etti. Takımı geçici alt yapı antrenörü Cem Koçman’ın çalıştıracağı öğrenildi.


Tufan Engin yaptığı açıklamada, "Yerel Futbol Sitesi'ndeki İFA-Anadolu Hisarı maçı sonrası hakkımda yapılan okuyucu yorumlarından sonra, kulübe ve oyuncularıma daha fazla zarar verilmemesi için istifa etmeyi uygun gördüm. Yönetici veya futbolcularla herhangi bir sorunum yok. İFA Spor'a başarılar dilerim" dedi.


Yönetim yeni bir teknik direktör arayışına başlarken, Fahrettin Seyhan, Ali Asker Kılıç ve Muhittin Güven isimlerinin üzerinde duruluyor.


İFA Spor ilk maçında Anadolu Hisarı İdman Yurdu'yla 0-0 berabere kalmıştı. Yeşil-Kırmızılılar bu haftayıysa maç yapmadan geçiriyor.

HABER: YILMAZ AKTEPE

4 yorum:

Adsız dedi ki...

neden bırakmış acaba bi neden vardır.ligin başında takımı yanlız bırakmak ne kdar doğru ???

Adsız dedi ki...

ıfaspor da klasıklestı artık sezon basında hoca bırakması ne var bu kulupte ne olup bıtıyo anlamak mumkun deıl hoca neden ıstıfa eder yonetım nasıl kabul eder daha 1 mac oynamıs takım da hoca gorevmı bırakır bunun bı acıklaması olur heralde ??

Adsız dedi ki...

kulisçiler var demekki takım içinde temizlenmesi gerekli...

Adsız dedi ki...

niye olcak parada anlaşamıyolar o yuzden

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...