Çarşamba, Eylül 29, 2010

Fikirtepe Site'den galibiyet aldı


İSTANBUL SİTESPOR: 1 FİKİRTEPE DUMLUPINAR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup’ta Fikirtepe Dumlupınarspor, Sancaktepe Belediye Stadı’nda konuk olduğu İstanbul Sitespor’u 2-1 yenerek puanını dörde çıkardı. Geçen hafta yetişmeyen lisanslar ve toprak saha engelini aşarak 1 puan alan Turuncu-Siyahlılar zorlu maçtan galip ayrılarak moral buldu.

Kadıköy temsilcisi mücadeleye hızlı başladı. Defansta tecrübeli Zafer ve Ebu Bekir, sol tarafta 17 yaşındaki İlyas ve sağ bekte Ramazan Sitespor forvetlerine geçiş vermediler. Fikirtepe’de kalede Ümit yer alırken orta sahada tecrübeli Ahmet, Şüko, Birkan, açıkta Emre, forvette Rasim ve Ali ilk 11’de oynadı.

Fikirtepe’de golün sinyalleri gelirken sahneye kaptan Zafer çıktı ve golü buldu. Turuncu-Siyahlılar golü kulübede birlikte kutladı. Golden sonra oyun dengelenirken sıcağın da etkisiyle orta saha mücadelesi şekline döndü.

Rasim sözünü tuttu
İkinci yarı Sitespor daha etkili, Dumlupınar daha tutuktu. Bunun neticesinde Kırmızı-Beyazlılar beraberlik golünü bulmayı başardı: 1-1
Moralini bozmayan Fikirtepe Dumlupınar’da sahneye Rasim çıkarak hocasına ve takım arkadaşlarına maçtan önce verdiği sözü tuttu, golünü attı: 1-2.

Son dakikalarda Sitespor beraberlik için bastırdı ancak yorulan Kırmızı-Beyazlılar’ın atakları vasattı. Fikirtepe’de Ali İhsan hoca son bölümde genç Emre’yi oyuna sokarken maçta başka gol olmadı. Bu skorla Sitespor 3 puanda kalırken Fikirtepe Dumlupınar puanını 4’e çıkardı. Mücadele sonrası Fikirtepeliler’in Ziya Bey’e yaptığı tezahürat görülmeye değerdi.

Yerel Futbol Sitesi

8 yorum:

Adsız dedi ki...

tbrkler ALİ İHSAN hoca..

Adsız dedi ki...

Fikirtepe klübünde bişeyler çok hızlı değişiyor,yeni yönetim sürekli idmanda futbolcular disiplinli yani dışardan öyle görünüyor.Sanırım herşey fikirtepe için daha güzel olucak.

Adsız dedi ki...

fikirtepe takıma rahatsızlık veren futbolcularını göndererek nekadar dogru bir iş yaptıgını kanıtlamaya başladı.Takımdaki abiler çok iyi gençler iyi hoca iyi gerisi gelicek ...

Adsız dedi ki...

KK

Adsız dedi ki...

Zafer abi ebu abi başarılar...
sızın oldugunuz yerde başarı olacaktır.

Adsız dedi ki...

Genel kaptan Ziye bey çok çalışıyo maşallah

ERDİ AYAZ dedi ki...

kendi semtim olarak ve 11 sezon bu takımda futbol oynayan biri olarak rahatsızlık veren bir olaydan bahsetmek istiyorum .Yapılan toplantılarda FİKİRTEPENİN eskifutbolcularının kulübe gelmesi istenmiyomuş bunu toplantılarda dile getiren hangi yöneticiyse veya hangi futbolcuysa nekadar delikanlı oldugunu yüzüme karşı göstermesini istiyorum bu kişiler amaçlarının ne oldugunu bize anlatırsa sevinirim aldıkları dusun daha teri dereye inmedi neyin peşindeler bunu anlatsınlar bize geçmişte 2 sezon fikirtepede top oynayıp ben bu kulubüm eski topcusuyum zamanında şöle yaptık böle yaptık demekle olmuyo bu işler ne yapmıslar soyunma odasına ikitane tül taktrmakla çok iş yapmıs olunmuyo bugüne kadar ses çıkartmadık hangisi bizim yaptıgımızı yaptı saha toprak çamurken nerdeydiniz hanginiz bigün forma hazırladı hanginiz saha toprakken gecenin 12 sinde sahayı çizdi hanginiz soyunma odası temizledi hanginiz kulübü baştan aşagı yıkadı yada hanginiz duvarları boyadı arkamızdan bide bu külüpte emeklri yok bunları gönderelim dediniz sizmisiniz bu kulübe emek veren ve eski topçular girmiycek die emirveren siz kimsiniz siz nasıl FİKİRTEPELİSİNİZ ALLAH bunları kabul edicekmi zannediosunuz konusulmayan şeyleri yöneticilere farklı farklı anlatıosunuz nerde nekadar oynamıslıgınız var söleyinn varmı okadar yürek futbolcuya kranpon alıp size bundan önce kim kranpon aldı dien sizmi adamsınız yöneticiler antrenmana geliyomus evet geliyor zaten yönetici oynuyor takımda ADAM GİBİ ADAM ALİ İHSAN HOCA yüzünden daha fazla bişey yazmıycam SADECE BİZİ İSTEMEYEN KİŞİ KİMSE veya KİMSELERSE DELİKANLI GİBİ ÇIKSIN İSTEMİYORUZ SİZİ DESİN...biz herzamanki gibi kulüp lokalinde olucaz baska takımda oynasakta FİKİRTEPELİYİZ...bu arada takımdaki genç arkadasların hepsi müthiş cocuklar ALLAH inş gönüllerine göre verir...

Adsız dedi ki...

fikirtepe

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...