Cuma, Eylül 24, 2010

Çamlıcaspor iddialı geliyor


İstanbul Süper Amatör Lig’de ilk haftayi maç yapmadan geçiren Üsküdar temsilcisi Çamlıcaspor, ikinci hafta oynayacağı Topkapıspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen sezonki 1. Amatör Lig’de namağlup İstanbul şampiyonu olan kadrodan Burak, Yasin, Burak Rabu, Emre, İsmail ve Türkay kalırken  Kamil, Mustafa, Ali Selamet, Sacit ve Serkan ile yollar ayrildi. Sezona 13 transfer ile giren Çamlicaspor yine iddialı.

Takımı tekrardan Kemal Babul çalıştıracak. Babul yardımcısı olarak Bağlarbaşı ve İcadiye'de kaptanlığını yapmış eski futbolcusu Aytekin'i, kaleci antrenörü olarak da geçen sezon Sancaktepe Belediyespor’da görev yapan Ergün Fettahoğlu'nu getirdi. Altyapı kaleci antrenörlüğüne Mazhar Sevgi getirildi.

Çamlıcaspor kadrosuna Feriköy'ün geçen sezon BAL Ligi'ne çıkmasına büyük katkı sağlayan tecrübeli orta saha oyuncusu Ahmet Yeşiltaş'ı kattı. Ayrıca Çekmeköy'den oynayan Özkan ve Resul, Bağlarbaşı'ndan Emircan, Arif, Fatih ve Aykut, Kocaeli Demirspor'dan Serhat, Terazidere'den Ahmet, Örnektepe'den Murat, Selimiye'den Volkan ve geçen sezon İstanbul'dan 3. Lig’e yükselen tek takım olan Sancaktepe Belediyespor'un tecrübeli kalecisi Kıvanç ile anlaşıldı.

Kaynak: Çamlıcaspor

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel ve genç bir ekip...İlk beş içinde olacağından şüphem yok...Başarılar çamlıca

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.