Salı, Ağustos 31, 2010

YEREL FUTBOL'DAN ÖNEMLİ UYARI

Geçen sezon olduğu gibi hazırlık döneminde birçok kişinin kulüpleri ve yöneticilerimizi arayarak, Yerel Futbol adını kullanarak bilgi almaya çalıştığını, maçlarda da aynı şekilde kendilerini tanıttığı bilgisini alıyoruz. Aşağıda ismi yazan gönüllülerimiz dışında kimsenin Yerel Futbol Sitesi'ni (www.yerelfutbol.com) temsil etme hakkı olmadığı bilgisini önemle hatırlatırız.


Bir de yeni yayın hayatına başlayan bir sitenin bugün tüm kulüplere SMS'le bilgi verdiğini öğrendik. O site biz değiliz. Hayırlı uğurlu olsun. İsmi Yerel Futbol'a da benziyor, benzer isim koymak özellikle basın dünyasında hiç şık karşılanmayan bir olaydır ama serbest piyasa ekonomisi diye bir şey var. Pazarlama stratejisi olarak düşünülmüş olsa gerek bilemiyorum ancak tekrar tekrar hatırlatayım, YerelFutbol.Com'la ismi benzer diğer siteleri karıştırmayınız lütfen. Ayrıca tüm kulüplere SMS gönderme gibi bir uygulamamız yok. 


Yerel Futbol'u temsil eden gönüllülerimiz:
- Efkan Bucak
- Yılmaz Aktepe
- Öner Yığrık
- Gökhan Taner
- Yüksel Cırt
- Ogün Koca
- Alper Kaderoğlu
- Erhan Harput
- Erdem Sağolan
- Burak Kurtuluş
- Orhan Budak
- Mustafa Osmanoğlu
- Muharrem Erdem
- Ferdi Erdem
- Bolkan Kara
- İbrahim Keskin
- Erdem Göktürk
- Erol Özbek
- Erol Eftekin
- Halim Tulis
- Niyazi Bektaş
- Emin Fuat Özcan
(İsmini unuttuğum arkadaş varsa söylesin)


Ne olacak sitenin hali?
Haberler iyi... Sunucu sorununu hallettik. Bu konuda admin'imiz Murat Yılmaz büyük fedakarlıklar gösterdi. Bu arada bizi arayarak destek teklif eden tüm kulüplerimize çok teşekkür ederiz. Şimdi eski verilerimizi kurtarmaya çalışıyoruz. 10 günlük bir süreç söz konusu, sonrasında inşallah eski güzel günlere döneceğiz. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Emek hırsızlar keşke bununla sınırlı kalsa bazen gazeteler bile kaynak göstermeden yayınlıyor.

Emeğe saygı biraz lütfen

memoli77 dedi ki...

mehmet demiralp

Adsız dedi ki...

Yürü be Efkan yanındayız.

Adsız dedi ki...

Bi dakka,ya muhabirler arasında deli kenan,ın adını göremedim,lütfen ekleyelim rica.

Adsız dedi ki...

siteyi böyle saçma sapan ciddiyetsiz şeylerle meşgul etmeyin ne deli kenanı burası ciddi bir site lütfen cılkını çıkarmayın!

Adsız dedi ki...

Efkan ismini unuttuğum arkadaş varsa bildirsin demiş,bizde bildirdik,Kenan ı heryerde çıkarıyorsunuzda,burda niye çıkartmıyorsunuz,ayrıca çok akıllı adam

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.