Perşembe, Ağustos 26, 2010

Vardarspor geriden geldi

GÜNGÖRENSPOR: 2 VARDARSPOR: 3

İstanbul 1. Amatör Küme'nin iddialı iki takımı, Güngörenspor ile Vardarspor özel maçta karşı karşıya geldi.Sabah erken saatlerde oynanan ve oldukça zevkli geçen mücadeleyi ikinci yarıda bulduğu gollerle Vardarspor 3-2 kazandı.

Güngören maça ayağa paslarla etkili başladı. 18 çizgisinde kazanılan serbest vuruşu Sinan kullandı. Sinan'ın güzel vuruşu Mustafa'nın yanında ağlarla buluştu: 1-0. İlerleten dakikalarda Vardarspor oyunda dengeyi kurdu. Sağdan Tamer'le etkili ataklar geliştiren konuk ekip gol bulamayınca devre 1-0'lık skorla sona erdi. İkinci yarıda her iki ekipte tüm oyuncularına şans verdi.

İkinci yarıda kazanılan serbest atışı Güngörenspor'dan Anıl kullandı. Bu oyuncunun sert şutu kavis alarak Vardarspor ağlarıyla buluştu: 2-0.

Vardar maçı çevirdi
2-0 'dan sonra mücadeleyi bırakmayan Vardarspor Tamer'in ortasında Umut'un kafa vuruşu ile farkı 1'e indirdi 2-1. Bu golden hemen sonra gelişen atakta İzzet'in sol kanattan bindiren Muammer'in önüne attığı güzel pası Muammer ortaladı, Tamer arka direkten gelerek kafa vuruşunu yaptı ve beraberliği sağladı.

Maçın sonlarında Vardarspor'dan Sercan orta sahadan aldığı topla ilerledi, yaklaşık 25 metreden vurduğu mükemmel şut ağlarla buluştu: 2-3.
Bu gol maçın skorunu belirledi.

Maçın ilk yarısında Güngörenspor'dan Aksoy maçı yöneten hakeme itirazlarından dolayı hocası tarafından oyundan alındı. Aksoy ile birlikte maçı yöneten hakemde maçı eski profesyonel futbolculardan Taci'ye bıraktı. Zaten sıcak olan havada tek başına maç yönetmeye çalışan hocalarımıza veya futbol sevdalı arkadaşlara yardım etmemiz gerekirken her pozisyonda itiraz etme alışkanlığımız devam ediyor. Hazırlık karşılaşması da olsa hakem ataması istenmesi bu soruna çözüm olabilir.

Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Aksoy gücü bitince çenesine vurmuş

Adsız dedi ki...

Bu güngören küme düşer,bülent,in daha iyi takım yapmasını beklerdik.

Adsız dedi ki...

aksoy yonetimce gonderilmeli baslarına cok iş acar

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...